İnsanlar ordan geçemiyorlar pis kokulardan dolayı Mahallle sakinlerinin Görüşünü aldıgımızda defalarca  beyaz masaya bildirilmiş. Dilekçe verdigimiz Halde Hiç Kimse gelip temizlememiş 'BU NASIL BÜYÜKŞEHİR' Diye Tepki gösteriyorlar.

Büyükşehirin Göbeginde Olan bu binanın altındaki dükkanların Bir Çöplük yuvasına dönüştürülmüş.Pencereleri kırılmış ve balici,tinercilerin yuvası olmuş Mahalle Sakinlerinden BEKİR dikdaş Ve Mahmut KAMA nın Bu Konuda Çok Rahatsız Olduklarını Dile getirdiler.

Büyükşehir Olduğumuz Halde Halen temizlik Üzerine Şikayetlerimiz Daha Çok İlerlemektedir. Malesef Temizlik yapılmıyor. Yetkili İnsanların gelip burdan geçmesini İsteriz Kokudan Geçemezler.

Dışardan Gelen Turistlerimiz kokudan dolayı agızlarını  burunlarını kapatarak geçiyor. Bu Ne Biçim bir BÜYÜKŞEHİRDİR Dİye Söylüyorlar. Bizlerde O İnsanlara Karşı verecek cevap bulamıyoruz. Bu utanç verici manzarayı gördükleri zaman bizler bir büyükşehir olarak kendimizden utanıyoruz. Lütfen Büyükşehir Ve Haliliye Belediyesi Bİr an Önce Bu Binanın Altındaki Çöplerin ve pisliklerin temizlenmisi Ve bu dukkanların Kiraya verilmesi daha mantıklı olacagını sanıyorum. Çünkü bu durumda kalırsa hep kirli ve balici yuvası olacaktır.

Yetkililerin bu olaya bir an önce el atmalarını İstiyoruz. 

 

HABER: 63URFAHABER.COM