Yazar Karataş’tan ADK Medya’ya ziyaret

İstihbarat Örgütleri isimli kitabıyla geniş bir okur kitlesine ulaşan Kenan Karataş, Avukat Halil Öncel ve Güneydoğu TV Haber Spikeri Müslüm Çap ADK Medya’yı ziyaret etti.

932 kez okundu.
Yazar Karataş’tan ADK Medya’ya ziyaret Advert

Yazar Kenan Karataş, şu anda Urfastar gazetesi olarak çıkan ve yakın bir zamanda Urfa Değişim adını alacak olan gazeteyi ziyaret ederek ADK Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ayhan’a devralmış oldukları gazetenin hayırlı olmasını temenni etti.

‘GAZETECİLİĞİ İLKELİ YAPMAK GEREK’

Siyaset Bilimci ve Yazar Kenan Karataş; “Urfastar(Urfa Değişim) günlük çıkan gazetelerimizden bir tanesi. Bir başka arkadaşımızın öncülüğünde yakın tarihe kadar çıkmış bir gazetemizdi. Urfastar(Urfa Değişim) el değiştirerek değerli kardeşlerimiz Ömer Ayhan ve Ömer Dodanlı’nın öncülüğünde çıkacak. Urfa Değişim gazetesini tüm çalışanlarına hayırlı olmasını, hayırlı kazanç elde edilmesini temenni ediyorum. Doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ayrılmadan tarafsız ve adil yayın yapma noktasında hareket edileceğini düşünüyoruz. Bundan bizim hiç bir şüphemiz yok. Basın ve gazeteciliği ilkeli yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada Ömer Ayhan kardeşimize de güvenimiz tam. Ömer Ayhan yönetiminde Urfa Değişim ve Şanlıurfa basını bir ivme kazanır. Bir aşama kat eder. İyi ve yüksek hedeflere doğru gider ve buna da Urfa Değişim gazetesi öncülük eder” dedi.

ADK Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ayhan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yazar Karataş’tan ADK Medya’ya ziyaret
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi