‘Spekülatörlerin heveslerini kursağında bırakacağız’

Şanlıurfa – Ruha Ajans

669 kez okundu.
‘Spekülatörlerin heveslerini kursağında bırakacağız’ Advert

Gıda, Tarım – Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya bir dizi programlarda bulunmak üzere kentte geldi. Et fiyatlarına yönelik açıklama yapan Bakan Çelik,” . Spekülatörlerin bu heveslerini kursağında bırakmak için tedbirlerimizi devreye koyacağız.”dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’daki ilk durağı valilik oldu. Konferans salonunda gazetecilerle bir araya gelen bakanlar, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Gıda, Tarım – Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, et fiyatlarında hayvan varlığı ile ilgili bir sorun bulunmadığını belirtti. Spekülatif hareketliliklere dikkat çeken Bakan Çelik, meydana gelen hareketlenmelerin geçici olduğunu belirterek eski durumlarına dönmeye başladığına vurgu yaptı.

HAYVAN VARLIĞINDA BİR SIKINTI YOK !

Bakan Çelik, şunları kaydetti:”Büyük alışveriş merkezlerinde 6 alış veriş merkezinde 32,9 TL’ye kıyma, 35,9 TL’ye de kuşbaşı satışı yapılmaktadır. Yani vatandaşlarımıza en yakın yerden bu imkânı sunuyoruz. Önlemlerimizi, tedbirlerimizi devreye koyacağız, kimsenin endişesi olmasın. Kurban Bayramı’na da gerekli hazırlıklarımız var, hayvan varlığında bir sıkıntımız yok.”

Daha sonra Bakan Çelik ve Eroğlu, Şanlıurfa’da yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

‘Spekülatörlerin heveslerini kursağında bırakacağız’
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum