Terör Örgütü IŞİD İsrail’e hizmet eden bir örgüt mü?

IŞİD Terör Örgütü Her gün onlarca Müslümanı katleden ve sadece militanlarının inandığı bir hilafet devleti ilan eden IŞİD, siyonist İsrail'in katliamlarına karşı suskun...

1556 kez okundu.
Terör Örgütü IŞİD İsrail’e hizmet eden bir örgüt mü? Advert

 

Yanı başındaki İsrail’e bir taş bile atmayan, Esed ordusuyla karşılaşmayıp kol kola mücadele eden ve sadece Müslümanlarla savaşan hilafet devleti ilan etmiş IŞİD…

 

MÜSLÜMANLARI KATLEDEN IŞİD, İSRAİL’E KARŞI SUSKUN

 

Geçtiğimiz günlerde masum Müslümanları acımasızca katleden IŞİD militanları, neden İsrail'e saldırmadıklarını tuhaf bir mesajla açıkladı.

 

IŞİD militanlarının yayınladığı mesajda, "İsrail fitneye karışmadığı sürece onlara dokunmayacağız" denildi.

 

Bu açıklamayla birlikte her gün onlarca Filistinli çocuğu katleden İsrail’in fitneye bulaşmadığını söyleyen IŞİD militanları, fitnenin ne olduğunaysa değinmedi.

 

IŞİD’İN SİLAHLARI İSRAİL’DEN Mİ?

 

 

Öte yandan Irak Meclisi Güvenlik ve Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı Vetut geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “IŞİD'den ele geçirilen bazı silahların İsrail yapımı olduğunu tespit ettik. IŞİD siyonisttir ve asıl hedefi Arap ülkelerini kaosa sürüklemektir” diyerek olayın farklı bir boyutuna dikkat çekmişti. Fitne olarak gördükleri müslümanları Suriye ve Irak'ta katleden IŞİD için 80 yıldır Müslüman katleden İsrail fitne değil. Yüzbinlerce masum sivili katleden milyonlarcasını evsiz barksız bırakıp mülteci konumuna düşüren Baas rejimi ve Esed fitne değil, savunmasız Türkmenler, Kürtler, Iraklı siviller fitne. Işid'in Suud-İngiliz çizgisinin bir taşeronu olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Terör Örgütü IŞİD İsrail’e hizmet eden bir örgüt mü?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum