BAŞKAN GÜVENÇ, ÇOCUKLARLA SAMİMİ VE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Kadın Destek ve Kültür Merkezlerinde eğitim gören kadın kursiyerlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kursiyerlerin kreşteki çocuklarına özel zaman ayırarak, çocuklarla birlikte samimi ve keyifli anlar yaşadı.

1236 kez okundu.
BAŞKAN GÜVENÇ, ÇOCUKLARLA SAMİMİ VE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI Advert

Yeşildirek El Sanatları Merkezi yöneticileri ve kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güvenç, her konuda kendisine ulaşabileceklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesinin yanlarında olduğunu söyledi.

 

250 Kursiyerin eğitim aldığı Yeşildirek El Sanatları Merkezinde kursiyerlerin yaptığı el sanatları ürünlerini inceleyen Başkan Güvenç, ürünler hakkında bilgi alarak, başarılı çalışmalar yaptıkları için kursiyerlere teşekkür etti.           

           

Kursiyerlerin çocuklarına yönelik El Sanatları Merkezinde yapılan kreşe geçen Başkan Güvenç, çocuklardan yoğun ilgi gördü. Çocuklara özel zaman ayıran Başkan Güvenç, samimi ve keyifli anların yaşandığı kreşte çocuklara oyuncak dağıttı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Şehrin farklı noktalarında kurduğu kadınlara yönelik Destek Merkezlerinde; Temel Giyim, Kuaförlük, El Sanatları, Okuma-Yazma, Kuran Kursu, Aile Eğitimi ve İngilizce gibi farklı kurslar verilmekte.

BAŞKAN GÜVENÇ ÇOCUKLARLA SAMİMİ KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum