Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir’e Sürpriz Aday

2019 Yerel seçimlerine bir yıldan az bir süre kala Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Sürpriz bir aday da Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’dan geldi.

2013 kez okundu.
Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir’e Sürpriz Aday Advert

ÖMER KAPAKLI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Güneydoğu Televizyonu yönetim kurulu başkanı gazeteci Ömer Kapaklı 2019 yerel seçimleri öncesi büyükşehir belediye başkanı adayları arasında Ak Parti  Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın da aday olduğunu açıkladı.

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylığını sosyal medya hesabından paylaştı ve şöyle dedi, “Dün akşam Havaalanındaydım. Milletvekili Halil Özcan bey de vardı. O’nun yanında bir dostun söylediği aynen şöyle “Sayın Halil Özcan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı” Sn. Halil Özcan Milletvekilliği döneminde hep doğruyu savundu.Mert bir Politikacı.Aday adayı olursa ciddi bir alternatif olur Kişisel düşüncem o’nunda niyeti ve gönlü Belediye Başkanlığında. Hadi bakalım kolay gelsin Sn. Halil Özcan Milletvekilliği döneminde hep doğruyu savundu.Mert bir Politikacı.Aday adayı olursa ciddi bir alternatif olur Kişisel düşüncem o’nunda niyeti ve gönlü Belediye Başkanlığında. Hadi bakalım kolay gelsin”Görüntü şu: Aday adayı çok olacak benden söylemesi.

HALİL ÖZCAN NE DEDİ

2019 yerel seçimleri öncesi birçok aday adayı isminin kulislerde dolaştığı bu günlerde Ruha Haber Ajansı olarak görüştüğümüz Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan şunları kaydetti:”Ben her zaman memleketime hizmet etmek için elimden geleni yaptım.Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba’yı havaalanında Ankara’ya yolcularken orada dostlarla bir süre sohbet ettik.Bir dostumuz Büyükşehir belediye başkanı adayı  olduğumu Sayın Ömer Kapaklı’ya söyledi.Geçtiğimiz günlerde Eyyubiye için de böyle bir söylenti kamuoyunda dile getirildi.Ben kesinlikle Eyyubiye”den aday değilim.

ÖZCAN:”PATRON NE  DERSE UYARIZ”

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan,”Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdoğan”ın bize vereceği her türlü görevi seve seve kabul ederiz.Patronumuz odur.Patron Büyükşehir’e aday ol derse aday oluruz.Patron ne derse  o”dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir’e Sürpriz Aday
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum