Şanlıurfa’da çöken Cami İle İlgili Belediye’den açıklama geldi

Şanlıurfa’da 11 Nisan külliyesi inşaatının kubbesinde beton dökümü çalışmaları sırasında çökme meydana geldi.6 işçi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, “Gerekli yasal işlemler başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nce çöküntüde sorumluluğu olan firmaya en idari soruşturma başlatıldı” açıklamasında bulundu.

1187 kez okundu.
Şanlıurfa’da çöken Cami İle İlgili Belediye’den açıklama geldi Advert

Buyukşehir’den yapılan açıklamada şöyle denildi,”14 Mayıs Pazartesi (Bugün) saat 12.30 civarında 11 Nisan Külliyesinde yaşanan kaza ile ilgili basın açıklamamız aşağıda yer almaktadır:

“Bu gün saat 12.30 sıralarında Bamyasuyu Mahallesinde bulunan 11 Nisan küllİyesinde yapılan mukavemet testleri ve beton dökümü esnasında kubbe kalıbında bir çökme meydana gelmiştir. Olaydan hemen sonra yerinde Büyükşehir Belediyemize ait itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Yüklenici firma bünyesinde çalışan işçilerden 6’sı yaralanmıştır. Yaralı işçilerin tedavileri Mehmet Akif İnan ve Eyyübiye Araştırma hastanelerinde yapılmaktadır. Konuyla ilgili idari soruşturma başlatmıştır.Kamuoyuna saygıyla arz olunur.”

BASIN AÇIKLAMASI

Büyükşehir Belediye Başkanlığı

11 Nisan Külliyesindeki Kaza İle İlgili Basın Açıklaması

14 Mayıs Pazartesi (Bugün) saat 12.30 civarında 11 Nisan Külliyesinde yaşanan kaza ile ilgili basın açıklamamız aşağıda yer almaktadır:

"Bu gün saat 12.30 sıralarında Bamyasuyu Mahallesinde bulunan 11 Nisan külliyesinde yapılan mukavemet testleri ve beton dökümü esnasında kubbe kalıbında bir çökme meydana gelmiştir. Olaydan hemen sonra yerinde Büyükşehir Belediyemize ait itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Yüklenici firma bünyesinde çalışan işçilerden 6'sı yaralanmıştır. Yaralı işçilerin tedavileri Mehmet Akif İnan ve Eyyübiye Araştırma hastanelerinde yapılmaktadır.  Konuyla ilgili idari soruşturma başlatmıştır.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur."

  

Şanlıurfa’da çöken Cami İle İlgili Belediye’den açıklama geldi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum