İyi Parti seçim standına saldırı

İyi Parti’nin Bursa’daki seçim standına saldırı düzenlendi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, “İktidara yürümekte olan bir partiye ne yazık ki böyle saldırılar olur” dedi.

925 kez okundu.
İyi Parti seçim standına saldırı Advert

Bursa merkez Yıldırım ilçesi Emirsultan Meydanı’nda dün akşam saatlerinde İYİ Parti’nin seçim standına saldırı düzenlendi. Başka siyasi partilere ait stantların da bulunduğu meydanda gerçekleşen saldırıda, İYİ Parti standı kullanılamaz hale geldi.

İyi Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, saldırıyla ilgili bugün düzenlediği basın toplantısında, şunları söyledi: “Biz iktidara yürüyen bir partiyiz. İktidara yürümekte olan bir partiye ne yazık ki bu tür saldırılar olur. Zaman zaman bunu görüyoruz. Biz iddialı bir partiyiz. Çünkü biz tüm milletvekili adaylarımızla Bursa’nın en kaliteli kadrolarına sahibiz. Bu olayı çok dillendirmek de istemiyoruz. Olayı gerçekleştirenleri şu ya da bu partiden diye nitelendirmek de istemiyoruz.”

‘EMNİYETİ TEDBİR ALMAYA DAVET EDİYORUZ’

Başkan Kazancı, ‘tülbent hareketi’ başlattıklarına da dikkat çekerek, “Türkiye’de inşallah tülbentleriyle kadınlarımız ve kızlarımız, onlarla çocuklarımız, erkeklerimiz hep beraber 24 Haziran sabahı güneşli bir güne uyanacağız. 81 milyonu kucaklayarak, kimseyi ayrıştırmadan, senin benim demeden, birlik içerisinde, sükunetle güzel bir seçim havası yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimize de saygı gösterilmesini bekliyor, özellikle emniyet mensuplarımızı da gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz” dedi.

/www.mezopotamyaajansi.com

İyi Parti seçim standına saldırı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum