Erdoğan’dan ittifak açıklaması: Herkes kendi yoluna

ANKARA – Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli yerel seçimlerde ittifak kurmayacakları yönündeki açıklamalarına, “Yerel seçimlerde madem 'Biz yolumuza' diyorlar, biz de 'Herkes kendi yoluna' deriz” diyerek yanıt verdi. Erdoğan, Suudi Arabistan yönetimine Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili tutuklanan 18 kişinin yargılanmasının İstanbul’da yapılmasını da teklif etti.

786 kez okundu.
Erdoğan’dan ittifak açıklaması: Herkes kendi yoluna Advert

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te grup toplantısında konuştu. Erdoğan, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesiyle ilgili kimi iddialarda bulundu.

Erdoğan, Kaşıkçı cinayetine dair şunları söyledi:

“Şöyle bir kısa hafıza tazelemesi yapalım. Kaşıkçı, ilk olarak 28 Eylül Cuma günü saat 11.50'de evlilik işlemleri için konsolosluğuna gidiyor. Bir planlama çalışmaya başlıyor. Konsolosluk görevlilerinden bazıları acele ile ülkelerine gitmeleri, hazırlık çalışmalarının Suudi Arabistan’da yapıldığını gösteriyor.

1 Ekim tarihinde saat 16.30'da operasyondan bir gün önce, yani pazartesi, 3 kişilik bir ekip tarifeli seferle İstanbul'a inip önce otele yerleşiyor, sonra başkonsolosluğa gidiyor. Bu arada bir başka ekip de Belgrad Ormanı ve Yalova'da keşif çalışmaları yapıyor. 3 kişilik bir ekip yine İstanbul'a gelip otele yerleşiyor. Aralarında generallerin de bulunduğu 9 kişilik ekip de, havalimanına inip başka otele gidiyor. 15 kişiden oluşan bu ekip, sabah 09.50 ile 11.00 saatleri arasında ayrı ayrı gelip buluşuyor. Önce kamera sistemindeki hard disk sökülüyor. Kaşıkçı, saat 13.08'de konsolosluk binasına yaya olarak giriyor. Tabii, nişanlısı kendisi ile beraber. Bu saatten sonra da kendisinden haber alınamıyor.

 

Erdoğan’dan ittifak açıklaması: Herkes kendi yoluna
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum