EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadınlar Günü etkinliği yoğun ilgi gördü. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Eşi Ayşe Ekinci'nin katıldığı programda günün anlam ve önemini belirten hediyeler kadınlara takdim edildi. Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen programda kadınlara seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Kadın eşittir, fedakarlık demektir”dedi.

2524 kez okundu.
EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI Advert

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadınlar Günü etkinliklerinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bayan personelleriyle birlikte sokak sokak, kapı kapı dolaşarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlara eşarp hediye etti.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin selamlarını ileterek kadınlarla sohbet eden Ayşe Ekinci, Arap kökenli kadınlarla Arapça, Kürt kökenli kadınlarla Kürtçe sohbet etti.  Daha sonra Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe geçen Ayşe Ekinci burada kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Şanlıurfa Vali Yardımları Aylin Kırcı Duman, Mehmet Keklik, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Eşi Ayşe Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve çok sayıda Eyyübiye’li kadın katıldı.

7 ve 8 Mart tarihleri arasında Kadınlara yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında ilistinasyon, resim sergisi, şiir dinletisi ve kadına şiddete yönelik panel düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Kadın eşittir fedakârlık demektir. Hayatın her alanında fedakârlık yapan kadınlarımızdır, analarımızdır, bacılarımızdır, kızlarımızdır. Yeri geldiğinde misafir geldiğinde perde arkasında kimse görmez ama o yapılan sunumun arkasındaki kadındır. Ev ortamında misafir ağırlarız kimse onu bilmez. Ama arkasında yine kadınlarımız, analarımız, bacılarımız vardır. Eğer hayat güzelse, kadınlarla güzeldir. Eğer hayatın içersinde karşılaştığınız güzelliklerin sayısı artıyorsa, emin olun ki kadınların fedakârlıkları daha da artıyordur. Artık kadına yönelik şiddetin tarihe karışması gerekiyor. Artık kadınların istihdam konusunda insanların kafasında soru işareti kalmaması gerekiyor. Bu nedenle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.’’ şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci ise, ‘’İnsanların bizlere gelmesini istemedik, biz onlara gidelim istedik. Her zaman ki hizmet anlayışımız belediye başkanımız Mehmet Ekinci eşimin de söylemiyle hizmet halkın ayağına gider. Halk hizmete gelmez. Bizler de bunu düşündüğümüz için kadınların bayramını gerek evlerin kapılarını çalarak verdiğimiz hediyelerle, gerekse sokakta gezmeye giden bayanlara yolda hediyeler vererek kutlamaya çalıştık. Bizim anlayışımızda hizmet halkın ayağına gider. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, şuanda savaşta olan kadınlar da inşallah yurtlarına, yuvalarına dönerler.  Bu ve buna benzer günleri evlerinde kutlamalarını temenni ediyorum. ‘’ Dedi.

 

 

 

 

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü