Pekin Büyükelçiliğimizde iftar hazırlığı ve Göbeklitepe Yılı

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimizde mübarek Ramazan aya münasebetiyle iftar hazırlıkları başladı.

867 kez okundu.
Pekin Büyükelçiliğimizde iftar hazırlığı ve Göbeklitepe Yılı Advert

İftar programıyla ilgili, “ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’in ev sahipliğinde Büyükelçilik konutunda tertiplenecek Pekin İftarı’na tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde Çin’de yaşayan Türk vatandaşlarına çağrı yapıldı.

 

11 Mayıs 2019 akşamı Pekin Büyükelçiliğimizde iftara bekliyoruz

ÇHC Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen, “11 Mayıs 2019 günü akşamı Pekin Büyükelçiliğimizde düzenleyeceğimiz iftar yemeğine katılmak isteyen vatandaşlarımızın 10 Mayıs 2019 tarihine kadar embassy.beijing@mfa.gov.tr adresine kimlik bilgilerini göndermeleri önemle rica olunur” diyerek geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yalda Çin’deki Türk vatandaşlarımızla mübarek Ramazan ayı ve iftar programı nedeniyle bir araya gelerek hasbihal etmek istediklerini söyledi.

 

Çinli basın mensupları, Şanlıurfa ziyaretinin ardından turlarını tamamladı

2019 Göbeklitepe Yılı tanıtım etkinlikleri kapsamında çalışmalarının düzenli olarak devam ettiğini belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, “Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Pekin Büyükelçiliğimiz tarafından hazırlanan programla Güneydoğu illerimizi ziyaret eden Çinli basın mensupları, Şanlıurfa ziyaretinin ardından turlarını tamamladılar. Çok güzel izlenimlerle, düşüncelerle döndüklerine inanıyorum. Zaten onlarla bir araya gelerek Türkiye ve özellikle Şanlıurfa ve Göbeklitepe ziyaretleriyle ilgili düşüncelerini öğreneceğim inşaallah” diyerek her zaman herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağına inandığını ve görevini hakkıyla yapanlara da teşekkür ettiğini belirtti.

 

Prof. Dr. Kemal Varım Numanoğlu’ndan Büyükelçi Önen’e ziyaret

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Çin’deki mesleki eğitim uygulamaları alanında incelemelerde bulunmak üzere Pekin’de bulunan Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varım Numanoğlu ve beraberindeki heyeti de Büyükelçilikte kabul ederek temasları hakkında bilgi aldı.

 

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’ten Önen’e ziyaret

Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, önceki gün de Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’i bugün Büyükelçilikte kabul ederek Pekin’deki temasları hakkında bilgi aldı. Büyükelçi Önen, Ferit Şahenk ile Türkiye ve Çin arasında işbirliği olanakları hakkında istişarelerde bulundu.

 

Pekin Büyükelçiliğimizde iftar hazırlığı ve Göbeklitepe Yılı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi