Galatasaray'da HDP modeli önerisi

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Galatasaray Derneği ile Galatasaray Sportif AŞ'nin ayrılması gerektiğini belirterek, "İki başkanlık olması lazım. Eş başkanlığın getirilmesini savunuyorum. HDP'de eş başkanlık var bizde de olması lazım" dedi.

2179 kez okundu.
Galatasaray'da HDP modeli önerisi Advert

Galatasaray'ın Nisan ayı Divan Kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Galatasaray Kulubü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılı kulüpte eş başkanlığın getirilmesine ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Mevcut yönetimden başkanlık seçimi için şu an bir aday çıkmasının doğru olmadığını belirten Yasaman, “Aramızda bir rekabet olursa bize zarar verir. Bizden bir aday çıkacaksa son gün olan 30 Nisan’da adaylığını açıklaması lazım. Ortak aday mı olur, birkaç aday mı olur, belirlenmiş bir şey yok. Çeşitli görüşler var. Bu seçimde hakikaten zor durumdan kurtulmak için çok iyi bir ekip oluşturmak, bizim ekibe takviyeler koymak istiyoruz. Bu ekibin devam etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

 

HDP modeli önerisi

 

Galatasaray Kulübü’nde eş başkanlık sisteminin olması gerektiğini dile getiren Yasaman, “Galatasaray Derneği ile Galatasaray Sportif AŞ’nin ayrılması, iki başkanlık olması lazım. Eş başkanlığın getirilmesini savunuyorum. Böyle bir şey olursa ticaret hukukçusu olarak Sportif AŞ’nin başında olmak isterim ama eş başkanlık statüsü gibi olabilir. Başkanlık seçiminin değişmesi lazım. HDP’de eş başkanlık var bizde de olması lazım. Böyle bir şekilde oluşum lazım. Galatasaray’ın röntgenini çektim. Galatasaray’ın hakikaten yapılanmaya ihtiyacı var” dedi. diha

 

 

:p> 

 

 

 

Galatasaray HDP modeli önerisi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum