GERÇEK HALK İRADESİNİN YENİLMEZLİĞİ

Haber Merkezi Gaphaberleri.com/ Yazar Şükrü Turgut-Siyaset yapıp halkı çeşitli vaatler ile oyalayan, halkının dürüstlüğünden faydalanarak, halkı çeşitli oyunlarla kandıran, saf temiz duygularından yararlanarak, kendilerini çeşitli kılıflar içinde saklayarak elde ettikleri siyasi zaferleri için halkın iradesi ile buralara geldiğini iki de bir söyleyen siyasetçiler girdiği bin bir kılıf içerisinde çeşitli hilelerle o iradeyi kendine teslim eden halkı soyup, onların varlığını dahi inkar edenler bilmesi gerekir ki size iradesini teslim eden halk bir gün gerçekleri görüp sizlerden bu yaptıklarınızın hesabını soracaktır.

1915 kez okundu.
GERÇEK HALK İRADESİNİN YENİLMEZLİĞİ Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

GERÇEK HALK İRADESİNİN YENİLMEZLİĞİ

 El insaf daha bu insanları nasıl oyunlarla kandıracaksınız.

Bu tertemiz duygularla ve vicdanlarıyla size güveniyorlar ise sizlerde ellerinizi vicdanına koyarak bu insanların inançlarına, emeklerine, varlıklarına, kültürüne, yaşamlarına, özgürce düşünmelerine, demokratik isteklerini söylemelerine bir saygı gösterin.

     Sizleri bu yüksek mertebelere getiren halk bir gün elinizden bu mertebeleri almayıda bilir. Bu halk yavaş yavaş uyanıyor. Artık sizlere güveni kalmamış.

    

Demokratik yeni bir yaşam için, halkların kardeşliğine dayanarak sizlerden hesap soracak.

    

Dünya ülkelerde kendi emelleri doğrultusun da kendi halkını soyup soğana çeviren diktatörlerin halkın birlik ve beraberliği ile nasıl tarihin karanlığına gömüldükleri görülmekte.

     

Ülkemizde siyaset yapanlara bir tavsiyem gelin bu saf, temiz, emeğiyle geçimlerini bin bir zorluklarla sağlayan insanların emeğine, varlıklarına, dillerine, inançlarına, kültürlerine, geleneklerine saygı gösterin. Bu insanların vebalini almadan siyaset yapın.

    

Yoksa sizlerde bir gün bu vebalın altında kalarak tarihe karışırsınız.

 

Haber: Süleyman Turan

 

 

 

ŞANLIURFA GERÇEK HALK İRADESİNİN YENİLMEZLİĞİ
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum