KAYBOLAN GENÇ AİLESİNİ BEKLİYOR

Bir süre önce kaybolan Yakup canpolat’ın ailesi çocuklarını bulabilmek için bir çok yere kayıp ilanı yapıştırdı. Tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamayan ailenin kayıp çocuklarının izine İstanbul’da rastlandı. Çocuklarının bulunduğundan habeleri olmayan aileye buradan duyuruyoruz. Çocuğunuz İstanbul’da sizi bekliyor.

 

Bir Süre önce kaybolan Yakup canpolat’ın ailesi çocuklarını bulabilmek için bir çok yere kayıp ilanı yapıştırdı. Tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamayan ailenin kayıp çocuklarının izine İstanbul’da rastlandı.

 

Yakup’u İstanbul’un kalabalıklığında ve İstanbul’da üniversite okuyan bir genç tanıdı. Akıl yönünden özürlü olan kayıp Yakup’u perişan bir halde gören bu genç Yakup’u evinde misafir etti.

 

Daha sonra KAYIP GENCİ tanıyan Şanlıurfa’daki akrabalarını arayan üniversiteli genç, Yakub’a istanbul’da rastladığını ve alıp evine götürdüğünü söyledi.

 

Kayıp olan Yakup’u ailesine kavuşturmak için hem istanbuldakiler hem de Şanlıurfadakiler harekete geçti ve durumu bu iki ilde bulunan karakola ilettiler. Yalnız iki tarafında polislerden aldığı tepki ilginçti. Şanlıurfa emniyeti bu konunun İstanbul’a ait olduğunu, İstanbul ise bu gibi vakalarla çok fazla karşılaştıklarını ve işlerini başlarından aşkın olduğunu belirttiler.

 

Konuyu basına iletmekten başka bir çaresi kalmayan bu yardımsever kişiler durumu gaphaberleri.com ve ruha tv’ye bildirdiler.

Bizlerde bir ailenin ve kaybolan bir insanın daha fazla mağdur olmaması için buradan oğullarından gelecek mutlu haberi bekleyen Yakup Canpolat’ın ailesine veya yakınlarına sesleniyoruz.

Yakup yaşıyor ve kendisine İstanbul’da sahip çıkan Şanlıurfalı bir üniversiteli öğrencinin yanında sizleri bekliyor.