DENİZLİ HOROZUNU ABDÜLKADİR ÖZGEN KESTİ

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor evinde Denizlispor'u 2-0 yendi.

1192 kez okundu.
DENİZLİ HOROZUNU ABDÜLKADİR ÖZGEN KESTİ Advert

Haber Merkezi (Gaphaberleri.com)- Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanan maçta Şanlıurfaspor'a 3 puanı getiren golleri 70. ve 89. dakikalarda Abdülkadir Özgen kaydetti.

Denizlispor'da 80. dakikada Gökhan Dinçer kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Şanlıurfa spor puanını 49'a yükseltirken, Denizlispor ise 24 puanda kaldı.

 

Müsabakayı izlemeye yaklaşık 5 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti.Protokol tribünü her hafta olduğu gibi bu haftada tıklım tıklım doluydu.

Protokol tribününde Şanlıurfa ak parti milletvekili adayları, Büyükşehir belediye başkanı Celalettin GÜVENÇ,Eyyübiye belediye başkanı Mehmet EKİNCİ beyde maçı izleyenler arasındaydı.

Çok güzel bir atmosfer oluşmuştu.

Keşke seçim ayağı ile değilde seçimden öncede böyle dolu olsaydı.Milletvekillerimizi seçimden sonra'da maçı izlemeye gelsinler.Bu futbolcularımıza prim sözü versinler.Bunlar oldukça takım ruhlanır,canlanır...

 

Şanlıurfaspor bu hafta kritik bir maç için Giresunspora konuk olmaya gidiyor.Şanlıurfaspor bu maçıda alsa hemen hemen play off garantilenmiş olacak.Maçı kazanmak için sporcularımıza dopinğ tarzında primlerin verilmesi ve söz verilmesi lazım.Çünkü;Futbolcuya prim sözü verirsen canla,başla oynar.Şanlıurfa ak parti millet vekili adaylarına seslenmek istiyorum.Bu takım sadece Fethi ŞİMŞEK ve yönetimde bulunan isimlerin takımı değildir.

Hepimizin takımıdır.Fethi bey ve yönetimi ellerinden gelen herşeyi yapıyor.

Bu süreçte sizinde destek vermeniz lazım.Her futbolcuya 5 bin tl prim sözü verseniz Giresunspor karşısından mutlaka 3 puan ile döneceklerdir.O yüzden sizinde elinizi taşın altına koymanız lazım.

 

Maçın kritiğine gelince;Şanlıurfaspor ilk yarı aradığını bulamadı. Çünkü Denizlispor kapalı bir defans ile oyuna ağırlığını koydu.Şanlıurfaspor bu defansı ilk yarı bir türlü geçemedi. İlk yarıda gol çıkmayınca 0-0 bitti.

 

İkinci yarı Şanlıurfaspor oyunda daha istekli başladı.Hücumda çoğalan bir futbol segilediler.İkinci yarının başında Volkan ve Adiloviç oyuna dahil oldu.Şanlıurfaspor  bu değişiklerden sonra daha basklı oynamaya başladı.Bu baskılardan sonra Şanlıurfaspor  ilk golünü Abdülkadir Özgenin ayağından bulmuş oldu.Bu golden sonra şanlıurfaspor baskısını bir kaç seviye daha yükseltti. Dakika 89'da sahneye yine Addülkadir çıktı.Ve skorun son golünü kaydetti.

 

Alanyanın yenilmesi bizim için çok iyi oldu. Bu galibiyet ile puan sıralamasında iyi bir yere geldi. Şanlıurafsporu tebrik eder,Play off yolunda başarılar dilerim..

Şanlıurfa play-off aşkına Şanlıurfaspor evinde Denizlispor'u konuk etti.

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor evinde Denizlispor'u 2-0 yendi.

Şanlıurfa Gap Arena Stadı'nda oynanan maçta Şanlıurfaspor'a 3 puanı getiren golleri 70. ve 89. dakikalarda Abdülkadir Özgen kaydetti.

Denizlispor'da 80. dakikada Gökhan Dinçer kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor puanını 49'a yükseltirken, Denizlispor ise 24 puanda kaldı.

Stat: GAP Arena

Hakemler: Suat Arslanboğa, Ali Saygın Ögel, Ata Yıldırım

Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Hüseyin Tok (Dk. 28 Kubilay Sönmez), Kenan Karışık, Gökhan Alsan, Youssef Yeşilmen (Dk. 79 Volkan Okumak), Abdulkadir Özgen, Onur Akbay, Ekrem Dağ, Serdar Eylik (Dk. 61 Adiloviç), Zenke, Hakan Arslan

Denizlispor: Kazım Sarı, Cihan Özkaymak (Dk. 57 Yordanov), Veli Acar, Muhammed Himmet Ertürk (Dk. 74 Rostand), Serkan Atak, Furkan Şeker, Emre Can Coşkun, Mehmet Cansın Çiçek, Şenol Akın, Gökhan Dinçer, Genkov (Dk. 82 Mert Çakar)

 

Goller: Dk. 70 ve Dk. 89 Abdulkadir Özgen (Şanlıurfaspor)

 

Kırmızı kart: Dk. 80 Gökhan Dinçer (Denizlispor)

 

Sarı kartlar: Dk. 86 Fevzi Elmas (Şanlıurfaspor), Dk. 43 Mehmet Cansın Çiçek, Dk. 57 Serkan Atak, Dk. 77 Gökhan Dinçer (Denizlispor)

MAÇIN ARDINDAN

 

Özköylü: "Maçı yüzde yüz hak eden taraf bizdik"

 

PTT 1. Lig'de, sahasında Denizlispor'u 2-0 yenen Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Osman Özköylü, maçı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları karşılaşmada rakip karşısında zaman zaman zorlandıklarını ifade etti.

Denizli temsilcisinin bulduğu pozisyonların kimisinde iyi hamle, kimisinde ise şanslı olmaları nedeniyle gol yemediklerini belirten Özköylü, yorgun oyuncularını gösterdikleri üst düzey performanstan dolayı tebrik etti.

Özköylü, galibiyetten duyduğu memnuniyeti aktararak, şunları kaydetti:

"Özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçı yüzde yüz hak eden taraf bizdik. Denizlispor'un da pozisyonları var. Ortaya konulan oyun ve galibiyet dolayısıyla her damla ter oyuncularıma helal olsun. Mükemmel bir oyun oynadık, bunun devamını getirmemiz lazım. Biz puan kaybetmek istemiyoruz, iyi oynuyoruz. İki maçı kaybettik ancak onlarda da iyi oynamıştık. Sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Rakibe bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Özköylü, galibiyeti, dün annesini kaybeden kaleci antrenörü Cengizhan Baskın'a armağan ettiklerini söyledi.

Altıparmak: "Gelecek haftaki Orduspor maçı bizim için final niteliği taşıyor"

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise mağlubiyet nedeniyle üzüntü duyduğunu söyledi.

Takımının ligde kalma mücadelesi verdiğine değinen Altıparmak, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında buldukları net pozisyonları değerlendiremediklerini anlattı.

Altıparmak, maçın sonuna doğru 10 kişi kalmalarının skora etki ettiğini vurgulayarak, "Kırmızı kart gördükten sonra oyundan koptuk. Üst üste iki gol yedik. Artık önümüze bakacağız, gelecek haftaki Orduspor maçı bizim için final niteliği taşıyor.

Elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

 .

 Haber Merkezi (Gaphaberleri.com) Haber: Süleyman Turan

 

 

 

spor Şanlıurfa play off aşkına Şanlıurfaspor evinde Denizlispor konuk etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi