Karaköprü’den bir transfer daha

Karaköprü Belediyespor, Başkent Akademispor’dan orta saha oyuncusu Tolgahan Erbay’ı da renklerine kattı.

672 kez okundu.
Karaköprü’den bir transfer daha Advert

Karaköprü Belediyespor Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Ahmet Kayral’ın yanı sıra, As Başkan Halef Tokmakçı, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik hazır bulundu.

"Karaköprü Belediyespor’a hayırlı uğurlu olsun"

Karaköprü Belediyespor Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kayral, “Göreve talib olmaktaki amacımız Karaköprü Belediyespor’umuzu daha iyi yerlere taşıyabilmek, Şanlıurfa’mızın, Karaköprü ilçemizin ismini en iyi şekilde duyurabilmektir. Onun için mevcut kadroyu güçlendirmek ve başarılı olmak için elimizden gelen imkanlarımızı kısıtlı da olsa kullanmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarının son ana geldiği bu günde As Başkanımız Halef Tokmakçı ile birlikte Yönetim Kurulumuzdaki diğer arkadaşlarımızı da bilgilendirerek birkaç isimle görüşmeler yaptık. Şimdilik sezon başından itibaren Kocaelispor’da top koşturmuş olan Türkiye / Azerbaycan uyruklu Çanakkale doğumlu genç milli orta saha oyuncusu Mutlu Aksu Doğan’ı renklerimize kattık. Şimdi de Başkent Akademispor’dan orta saha oyuncusu Tolgahan Erbay’ı renklerimizle anlaştık. İnşaallah takım arkadaşlarına çok çabuk alışıp faydalı olacaklardır. Karaköprü Belediyespor’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"Hakkımıza hayırlısı olsun"

Transfer ettikleri genç futbolcuların takıma faydalı olacaklarına inandıklarını belirten As Başkan Halaf Tokmakçı ise, “20 ve 22 yaşında orta sahada top koşturacak 2 genç futbolcumuza şimdiden başarılar diliyorum. Son günde iyi bir golcü futbolcu ile de anlaşabilirsek takımımız çok daha güçlü olacak ve her maçımızı puanla kapatacağımıza inanıyorum. Gene de hakkımıza hayırlısı olsun. Kulüp Başkanımıza ve Yönetimdeki bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"Formamın hakkını vermeye çalışacağım"

Genç futbolcu Tolgahan Erbay da, Karaköprü Belediyespor’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, 2011 / 2012 Futbol sezonunda profesyonel olarak futbola başladığını, Trabzon doğumlu ve 27 yaşında orta saha oyuncusu olarak futbol hayatına başladığını, Antalyaspor U21, Osmanlıspor U21, Keçiörengücü, Bugsaşspor, Tokatspor, Şanlıurfaspor, Silivrispor, 24 Erzincanspor ve Başkent Akademi Futbol Kulüplerinde oynadığını, yeni kulübü Karaköprü Belediyespor’da da elinden gelen gayreti göstereceğini ve takım arkadaşları ile uyum içersinde Karaköprü Belediyespor’u çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Karaköprü’den bir transfer daha
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum