KİRLİ KALP

Kalbiniz kirli ise vücudunuzun her tarafı kirlidir. Gerçekleri görmemek için gözlerimizi var gücümüzle kapatıyoruz. Eğer toplumda bir sorun olduğuna inanıyorsanız, bir şeylerin yanlış gittiğini anlamamak aptallık olur. Sorunun başlangıç noktasını bulmak sizin için ne kadar zor görünse de asıl sebebiyet veren, yanlışa destek olanınızdır. Gözünüzü açın!... Karanlık ortamdan çıkın ve düşünün! Işığa ne kadar çok ihtiyacınız olduğunu anlayacaksınız.

1711 kez okundu.
KİRLİ KALP Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Haber Merkezi Gaphaberleri.com-Fikirlere ve eleştirilere cevap verilmesi gerekirken, sistemin kölesi olmayınız. Dik duruşunuzu gösteriniz. Yoksa çocuklarınız sizin yaptıklarınızdan utanacaktır. Sizin bu pişmanlığınızla, başınız hep önünüzde kalacak.

Toplumun içinde dolaşmaktan utanacaksınız. Hala benim konuşmalarımdan bir anlam çıkaramıyorsanız Allah günahlarınızı af etsin. 4 yıldan bu yıla kadar geçen süreyi düşünün.

Her kime oy vermişseniz ve bu kullandığınız oyla hizmet hakkınızı alabildiniz mi? Düşünün ve bir daha düşünün!....

Aç yatan çocuklardan haberiniz var mı?

Sağınıza solunuza hiç baktınız mı?

Sosyal hizmetlerin yerine ulaştığına emin misiniz? En son kaç gün önce komşu ziyareti yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

 

Toplum değişiyor ama farkında değilsiniz. İşiniz elinizden gider diye korkuyorsunuz. Bana dokunmayan yılan misali yaşamak sizinkisi... Sorunlardan uzaklaşmanız iyi gibi görünse de bir gün bu sorunların sizi sarmaşıklar gibi sarıp sarmalayacağını bilmiyorsunuz herhalde....Ezildiğiniz halde fikirlerinizi paylaşmak.. Sorunları dile getirmekten korkuyorsunuz. Korkunun ecele faydasının olmadığını, adınız gibi biliyorsunuz... Bu durumun asıl sebebi, düşünmemekten kaynaklanıyor. Kendi elinizle kırbacı sistemin eline veriyorsunuz ve sonra da ağlamaya başlıyorsunuz. Eğer iradenize sahip çıkabilseydiniz kırbacı sistemin eline vereceğinize, elinizde tutar istediğiniz gibi kırbacı şaklatırdınız. Eğer yetki veriyorsanız bunu sorgulamak hakkınızın da var olduğunu bilmeniz gerekir. Yetkililerden hangisi bugüne kadar Sizlerden gelen bilgilere dayanarak, eleştiri ve sorgulamalarıma tatminkâr cevaplar verebilmişlerdir. Ezilmeye devam edeceksiniz ya da gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Tercih sizin, siz bilirsiniz. Benden söylemesi!...

SORUN HEPİMİZİN ÇÖZÜM İSE OLUMLU DÜŞÜNEBİLENLERİNDİR.

 

Gaphaberleri.com/Köşe Yazarı/Aziz Işıklı

 

Yazar urfa haber KİRLİ KALP
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum