Başkan Dodanlı: Ülkemizin en değerli sermayesi emektir

Şanlıurfa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve Ruha Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Ömer Dodanlı, “Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır” dedi.

688 kez okundu.
Başkan Dodanlı: Ülkemizin en değerli sermayesi emektir Advert


Şanlıurfa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve Ruha Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Ömer Dodanlı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Dodanlı, mesajında, Türkiye'nin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli pay sahibi olan; emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülke için değer üreten bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Her alanda güçlü bir Türkiye’nin, emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olacağını ifade eden Dodanlı, şunları kaydetti: 

"Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca işçilerimiz bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisi. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve sevgili Peygamberimiz 'İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz' buyurmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşıyacak rakamlara ulaşmasını sağlayacak olan, başta üretim olmak üzere tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, Cenabı Allah'tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum."

Başkan Dodanlı: Ülkemizin en değerli sermayesi emektir
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum