AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Haliliye ilçesinde Dağ eteği köyüne bağlı Beyaz Kuyu köyünde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Dağ eteği köyüne bağlı beyaz kuyu mezrası muhtarı Halil Yalçın konuşmasında şunları söyledi. Sahsım ve köylüm olarak biz AK Partinin yapılan genel hizmetlerimi göz önünde bulunduruyoruz. Yaptıkları hizmetler yatırımları sadece insan menfaati değil biz onun için AK Parti ye oy veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Milletvekilimiz bugün köyümüze gelmiş Allah razı olsun biz genel olarak bu başörtüsün den tutun sağlık konusundan tutun yaptığı duble yollar biz bunları göz önüne alarak AK Partiliyiz onun için AK Partiye devam hepimiz AK Parti için çalışacağız dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat konuşmasında şunları söyledi. Seyit Eyyüpoğlu ile birlikte bugün Dağ eteği köyüne bağlı beyaz kuyu mezrasındayız. Buradaki muhtarlarımız ve köy sakinlerimiz ile birlikteyiz. Sorunlarını aktardılar bizde bu sorunları ilgili mecralarda bu sorunların takibinde bu sorunların çözümlenmesi husussunda ilgili notlarımızı aldık. Bu saatten sonra kendileri ile iletişim halindeyiz inşallah en kısa sürede talep ettikleri hizmetleri kendilerine sunacağız. İnşallah Dağ eteği tüm mezraları ile birlikte buradaki yakınlarımız ve dostlarımızla birlikte bu seçimde de AK Parti diyecekler bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz dedi.

Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu burada yaptığı açıklamada şunları ifade etti; " Dağ eteğine bağlı Beyaz kuyu mezrasında muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Beyaz Kuyu mezrası benim akrabalarım kirvelerimdir. Bizleri davet ettiler sağ olsunlar.  Yol ve elektrik sorunları var bunları bizlere ilettiler. Kirvelerim bizden daha koyu AK Partililer. Ben öyle inanıyorum ki oyların tamamını AK Parti'ye vereceklerdir ben kirvelerime güveniyorum.  Bunun için ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ben her zaman kirvelerimin emrindeyim. Kapım her zaman her saat onlara açık" dedi.