Büyükşehir'den Asfalt Atağını Kent Geneli Ve Tüm İlçelerde Sürdürüyor

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin oluşması birlikte Karaköprü ilçesinde Seyrantepe Mahallesinde Şehit Sedat Sağır Caddesinde sıcak asfalt serimini yaparken Karşıyaka Mahallesi 401. Caddede ise aşınmış yollarda revizyon çalışmalarını sürdürüyor. 

708 kez okundu.
Büyükşehir'den Asfalt Atağını Kent Geneli Ve Tüm İlçelerde Sürdürüyor Advert

Şanlıurfa'da kesintisiz trafik akışını sağlamak ve yeni yollar inşa etmek için 7/24 çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi bir yandan kent merkezinde köprülü kavşaklar, yol genişletme ve revizyon çalışmaları yaparken bir yandan da kırsal mahallelerde beton yol yapım atağını sürdürüyor.

Her gün çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Karaköprü ilçesinde Seyrantepe Mahallesinde Şehit Sedat Sağır Caddesinde sıcak asfalt serimini yaparken, Karşıyaka Mahallesinde eskiyen ve deforme olan 401. Caddede revizyon çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Şanlıurfa'da Feci Kaza sayıda ölü .ve yaralı trafik kazasında Dünyada yaşanan afetler salgın hastalıklar karşısında COVID-19 salgını ülkemizde psikolojik gaphaberleri.ruhanews pkk kck terör pyd işid dedaş göbekl
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı