SİYASETE GENÇ BAKIŞ

Siyasi sorunlar yıllardır gündemde Türkiye’de siyasi politika çok açık bir şekilde göz önünde siyaset yeri geldiğinde kardeşi kardeşe düşürecek bir politika içerisinde çoğu zaman 2 siyasi partiyi bir birlerine düşürerek politika yürütülüyor.

1520 kez okundu.
SİYASETE GENÇ BAKIŞ Advert

Haber Merkezi Gaphaberleri.com

Devletin eylem anlayışı bu toplumu her zaman şiddete yöneltmektedir yapılan araştırmalara bakılınca bir insan oturma eylemi yaparsa belli bir süreden sonra bedeni yorgun düşer eyer sesli bir eylemse en fazla 4,5 saat bağıra bilir 4,5 saatten sonra ses telleri yorulur ve ses kısılmaya başlar ama gel gör ki her eylemde bir provokatör bulunmaktadır halkı galeyana getirerek eylemi şiddete yöneltmektedir eylemlerde polisin rolü ise her şeyden daha çok önemlidir.

 

Bir polis memuru eyleme müdahale ederken şiddete başvurmamalıdır asla eylem yapan halka yapılacak olan her müdahale aynı şekilde karşılık bulur.

 

Bugün bakıldığında eylem denilince her gencin aklına taş atmak geliyor ama eylem taş atmak değildir eylem bir hakkın savunulması yönünde yapılan bir topluluğun o yönde yaptığı hareket ve söylemden ibarettir. Şuanda Türkiye’de eylem denilince akla ilk gelen şeylerden bir kaçı (biber gazı, jop, toma ) gerek ki bu tür hareketlere başvurulmamasıdır.

 Eylemlerde yaralanan hatta ölen kişiler çoğu zaman hakkını alamamaktadırlar günümüzde hala faali meçhul ölümlerin yaşanması bizleri üzmektedir

Teknoloji ve biyokimyanın geldiği bu noktada cinayetlerin çözülememesi Türkiye’nin bir eksikliğidir.

 Yazar:Muhammed Ezcan Erdem 

siyaset urfa haber yazar spor SİYASETE GENÇ BAKIŞ
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum