Haktankaçmaz, 3 puan silme cezası hakkında konuştu

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz, “Sezonun bitmesi ile beraber transfer tahtasının açılmaması halinde 3 puan cezası gelebilir” dedi.

567 kez okundu.
Haktankaçmaz, 3 puan silme cezası hakkında konuştu Advert

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Adayı Hasan ŞahinTürkiye Futbol Federasyonu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yapılan değerlendirme sonrası Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezasının verildiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz ise puan silme cezasının söz konusu olmadığını ve 3 puan silme cezası alabilmesi için Şanlıurfaspor’un transfer tahtasını açmaması durumunda bunun olabileceğini ifade etti.

“TRANSFER TAHTASI AÇILMASA CEZA GELİR”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlarından İbrahim Halil Haktankaçmaz, 3 puan silme cezası için kapalı olan transfer tahtasının açılması ve transfer sezonun bitmesi gerektiğini ifade ederek, “Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezası verilmesi şu anda söz konusu değildir. Şanlıurfaspor’a 3 puan silme cezası verilebilmesi için öncelikle başlayan transfer sezonunun bitmesi gerekiyor. Ve bildiğiniz üzere Şanlıurfaspor’un borçlarından dolayı kapalı olan transfer tahtası da kapalı. Eğer sezonun bitmesi ile beraber transfer tahtasının açılmaması halinde 3 puan cezası gelebilir" dedi.

 

(RHA)

Haktankaçmaz 3 puan silme cezası hakkında konuştu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum