Genç ve güzel kalmanın yeni formülü Nükleofil DNA ışıltısı

Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici konu hakkında bilgiler verdi.

220 kez okundu.
Genç ve güzel kalmanın yeni formülü Nükleofil DNA ışıltısı Advert

Cildin genç kalması için haricen kullanılan nemlendiriciler maalesef yetersiz kalıyor ve yaşlanma aslında cilt altı dokularda başladığı için cildi nemlendirmeye ve beslemeye derin dokulardan başlamamız gerekiyor. 

Yeni jenerasyon mezoterapi uygulaması Nükleofil DNa Işıltısı, tam da bu noktada harikalar yaratan bir medikal cilt bakımı. Cildi içerden besliyor, nemlendiriyor, kolajen üretimini destekliyor ve böylece cildin gençleşmesini ve sıkılaşmasını sağlıyor. 

Aynı zamanda çok güçlü bir anti-aging koruma sistemi olan Nükleofil DNA Işıltısı hakkında merak edilen her şeyi medikal estetik hekimi Dr. Biran Ekici ile konuştuk. 

“Cild bakımı bizim için cildin orta tabakasının bakımı, beslenmesi, neme doyması demektir ki bunu başardığımızda cildin canlaması, parlaması, gençleşmesi doğal bir sonuç olarak, kolayca elde edilir. Bu yüzden de mezoterapi yani güzellik iğneleri, gençlik aşıları gibi cilt altına güçlü içerikleri enjekte ettiğimiz uygulamalar, medikal estetikte en sevdiğimiz işlemlerdir. 

Yaşlanma karşıtı serumlar, kremler kullanmak elbette çok değerli. Fakat cildin yaşlanmasını engellemeleri maalesef pek mümkün değil. En kaliteli serum dahi cilt altına ulaşamadığından, belli seviyede bir etkinin ötesine geçemiyor. Bu sebeple çok iyi serumlar, çok pahalı kremler kullandığı halde beklediği etkiyi elde edemediğindenşikayet edenlerin sayısı az değildir. 

Nükleofil DNA Işıltısı, cilt altına enjekte ettiğimiz çok güçlü antioksidanlar, vitamin ve mineraller içeren bir polinükleotit kokteyl içeriktir. 

Bu kadar güçlü bir bileşeni, mezoterapi ile cilt altındaki hedef dokulara direkt enjekte ettiğimizde, tam da hayal ettiğimiz güçlü ve derin doku bakımını gerçekleştirmiş oluyoruz. 

Cilt yoğun bir nemlilik ortamına sahip olunca her şey yeniden, tıpkı gençlik zamanlarında olduğu gibi cildi onarmaya yönelik çalışmaya başlıyor. Cilt yeniden yoğun olarak kolajen proteini üretiyor. Cildin sıkılaşmasını sağlayan fibroblast yapı sıkılaşıyor. Cilt altında meydana gelen hacim artışını, cilt yüzeyine sıkılaşma ve genleşme takip ediyor.” 

Saf DNA Işıltısı ile Her Zaman Genç ve Güzel 

Nükleofil DNA Işıltısı sayesinde zamanın yıkıcı etkilerini durdurmanın mümkün olduğunu ifade eden Dr. Biran Ekici, saf DNA ışıltısı olarak anılan Nükleofil DNA Işıltısı ile her zaman genç ve güzel kalmanın formülü ile sözlerine devam ediyor.

“ Yaşlanmayla birlikte cildin nemini kaybetmesi ve serbest radikaller, cildin çökmesinin temelinde yatan iki önemli neden. Cildin gençlik dönemlerindeki gibi dolgun, gergin ve canlı olmasını istiyorsak öncelikle cilt altının neme doymasını sağlamalıyız ki Nükleofil DNA Işıltısı ile yaptığımız tam olarak budur. 

Serbest radikallere karşı ise en güçlü silahımız antioksidanlar ve yaşlandıkça tüm dokularda olduğu gibi cilt altında da hücrenin fiziksel ortamı daha toksik bir hal alır. Nükleofiller hücre için önemli ve güçlü antioksidanlar içerir. 

Nükleofil DNA Işıltısı, yaşlanma karşıtı korumada bu iki önemli ihtiyacı tek uygulamada karşılayabilen, güçlü ve etkili bir formül. Üstelik uygulaması çok kolay ve yan etkisi de yok. 

Etkili bir cilt bakımı ve yenilme sisteminin aynı zamanda bu kadar saf ve temiz bir içeriğe sahip olması büyük bir avantaj. Nükleofil DNA Işıltısı, bu yüzden hem hekim hem de hasta memnuniyeti yüksek uygulamalardan biridir.” 

Nükleofil DNA Işıltısı Ne İşe Yarıyor?

Faydaları saymakla bitmez bir uygulama olmasını, hücresel düzeyde yenilenme sağlayan genetik destekli formülüne borçlu olan Nükleofil DNA Işıltısı ile hangi tedaviler mümkün olduğunu Dr. Biran Kesici’den dinleme devam ediyoruz…

“ Gerçekten de öyle, o kadar çok şeye yarıyor ki faydaları saymakla bitmez. Hücresel düzeyde rejenerasyon/ yeniden yapılanma özelliği yüksek tıbbi içerikler barındırdığı için sadece cilt bakımında değil aynı zamanda saç ve saç kökü güçlendirmede de kullanılan özel formları mevcut. Ayrıca göz çevresine odaklanan Nükleofil Eyes serisini de unutmamak lazım. 

Nükleofil DNA Işıltısını daha çok cilt gençleştirme ve yaşlanma karşıtı koruma sağlamak amacıyla kullanıyoruz. Cilt altında yoğun bir nemlenme, kırışıklıklarda açılma ve lifting elde etmemizi sağlıyor. 

Aynı zamanda cildin elastikiyetini güçlendiren Nükleofil DNA Işıltısı cildi sıkılaştırıyor, daha dolgun ve genç görünmesini sağlıyor. Üstelik bu etkileri uzun süre kalıcı. 

Nükleofil DNA Işıltısı Etkisini Ne Zaman Gösterir

Nükleofil DNA Işıltısının  her cilt tipine uygun her yaşta yapılabilen bir işlem olduğunu belirten medikal estetik hekimi Dr. Biran Ekici, en az 3 seanstan oluşan ve protokol tamamlandıktan sonra 6 ayda bir tekrar eden periyodik bakımlar şeklinde uygulanması gerektiğinin altını çiziyor ve ekliyor:

“ Nükleofil DNA Işıltısı, yoğun yapılı bir formüldür ve tedavi süreci de bu yoğunluğa benzer biraz. Aşının etkisi yavaş yavaş ortaya çıkar fakat bu güçlü ve kalıcı bir dönüşümdür çünkü cilt hücresi kendini yeniler, onarır, yeniden yapılandırır. 

Nihai sonucu görmek için en az 2 aya ihtiyacımız olduğunu söyleyebiliriz. Cilt çok yıpranmışsa bu süre biraz daha uzar ama beklediğinize kesinlikle değer. 

Olgun ciltlerde çok memnun kaldığımız bir gençleşme elde etmemizi sağlar, daha genç ciltleri tazeler, gençleştirir ve güçlü bir yaşlanma karşıtı koruma sağlar.” 

Nükleofil DNA Işıltısı Kimler İçin Uygun?

Cildinde yaşlanma etkilerinden rahatsız olan herkesin Nükleofil DNA Işıltı ile gençleşebileceği müjdesini veren Dr. Biran Ekici, Nükleofil DNA Işıltısının bir cilt yenileme, gençleştirme ve yaşlanma karşıtı koruma tedavisi olduğunu hatırlatıyor devam ediyor: 

“ Çok genç yaştaki ciltlerin ihtiyacı olmadığını düşünüyoruz fakat bazen henüz otuzlu yaşlarda ciddi cilt yıpranmaları ile karşılaştığımızda bu güçlü ve saf formüle güvenle başvurduğumuzu belirtmek isterim. 

Genellikle otuz yaş sonrası için uygun formüller segmentinde olduğunu söylemek mümkün. Fakat mezoterapide içerik kadar önemli bir başka konu da miktar ve uygulama tekniğidir. 

Nükleofil DNA Işıltısı, çok az miktarda şırınga edilen bir gençlik aşısıdır. Derine enjekte ettiğimiz için cilt yüzeyinde hiçbir sıkıntıya neden olmaz ve derin dokuları besleyip, güçlendirir. Bu da her zaman her yaşta tüm ciltler için ihtiyaçtır.”  

Nükleofil DNA Işıltısı Nasıl Uygulanıyor?

Son olarak Dr. Biran Ekici’den Nükleofil DNA Işıltısı uygulaması ile ilgili seans detaylarını aldık. 

“ Nükleofil DNA Işıltısı seansı, anesteziyi saymazsak dakikalar içinde tamamlanan çok kısa ve son derece konforlu bir uygulamadır. İşlemden 15 dakika önce anestezik krem uygulanır, ardından çok ince iğnelerle içerik, cilt altına enjekte edilerek Nükleofil DNA Işıltısı uygulaması tamamlanır. 

Botoks uygulamaları ile aynı seansta yapılması mümkündür. Uygulamadan sonra sosyal hayatınıza aynı şekilde devam edebilirsiniz. Yaz mevsiminde dahi güvenle kullanmak mümkündür. Sadece kadınlar değil erkekler de Nükleofil DNA Işıltısı ile gençleşebilir.
Son olarak, nükleofil DNA Işıltısı yaptıranlar ve daha önce birçok uygulamayı denemiş fakat istediği etkiyi elde edememiş birçok kişi hiçbir cilt yenileme sisteminde bu denli memnun kalmadıkları sıklıkla ifade ettiklerini paylaşmak isterim.”


Hibya Haber Ajansı

Genç ve güzel kalmanın yeni formülü Nükleofil DNA ışıltısı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum