Rakip Adanaspor

Şanlıurfaspor'un Rakipi Adanaspor

1429 kez okundu.
Rakip Adanaspor Advert

Şanlıurfaspor ligde ne yapacağı konusunda senaryolar, kuşkular ve de söylentiler çeşitlilik arz etmiş olsa da yapılan hazırlık maçlarına rağmen ligde nasıl bir takım olacağı konusunda ortada bir belirginlik yok.

 

Tek söylenen 13 transferin yapıldığı, maçların başlamasına az bir süre kalmasına rağmen 3 transfere daha ihtiyaç olduğudur.

Bu durum önceki yazılarım da belirttiğim gibi Hazırlık döneminde Takımın sağlıklı çalışmadığına bir işarettir.

Şanlıurfaspor bu ligde ne yapacağı ile ilgili emareler elde edemedik Teknik Heyetten bunun için bizlere ışık tutabilecek yaklaşım olmadı.

Bu konuda Şanlıurfaspor’dan ziyade Şanlıurfaspor’un rakiplerinin Hazırlık dönemlerinde yaptıkları maçlara bakarak ligde ne yapabileceklerini analiz edebilme imkânını bulduk.

 

Bu hafta Şanlıurfaspor’un rakibi olan Adanaspor 2. hazırlık döneminde katıldığı turnuvada başarılı maçlar çıkararak kupa elde etti.

 Alanyaspor maçında Teknik Direktör Eyüp Arın hemen, hemen tüm oyuncularını oynattı.

 

Adanaspor’da oldukça etkili oyuncuların olması dikkatimi çekti. Adanaspor oyunculardan, Didi ve kaleci Yakup bireysel yetenekleri yanı sıra didi hem savunmaya verdiği katkı hem de hücuma verdiği katkı ile, Sami can, Renan ve Uğur ise takım oyununa yaptıkları katkı ile maçlarda başarılı oldular.

 

Adanaspor Teknik direktörünün Futbol felsefesi olarak yaptığı; dirençli savunma, Üretken orta saha birde bitirici forvet oyun felsefesini takıma her geçen maçta daha iyi uyarlayarak sistemli takım oluşturmasıdır.

 

 Adanaspor hazırlık maçlarında verdiği görüntüyle ligde sürprizlere açık bir takımı olarak ligde ağırlığını hissettirebilir.

 

Şanlıurfaspor’un karşısında Defansı sağlam ve sabırlı bir oyun  ile gol için fırsat kollayan bir oyun sistemiyle mücadeleci bir Adanaspor izleyeceğimizi düşünüyorum.


 

Şanlıurfaspor kendi sahasında taraftarının karşısına sezonun ilk maçında Galibiyet için çıkacağı kesin fakat nasıl bir sistem ve dizilişle çıkacağı, yeni alınan oyuncularının ne derece hazır durumda oldukları ne yapabilecekleri konusunda adeta kapalı kutu.

 

Bu kutuda ne çıkacağı bu maç sonucunda Şanlıurfaspor’un gidişatı ligdeki durumu hakkın da geçte olsa fikir sahibi olabileceğiz.

 

Her açıdan başarılı ve de sağlıklı bir lig olması dileğiyle…   

 

 Gaphaberleri.com/Köşe Yazarı:Selahattin DEMİR

 

r

Selahattin Demir

 

 

 

 

 

 

 

SİYASET URFA HABER Şanlıurfaspor Rakipi Adanaspor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi