Şehit Cenazesinde: Bakana Pet şişe Atıldı

AKP'li bakanı şehit cenazesinden kovuldu.

2429 kez okundu.
Şehit Cenazesinde: Bakana Pet şişe Atıldı Advert

Haber Merkezi Gaphaberler.com Haber:Ayten Avdan

Siirt’e" içinde bulundukların Askeri Aracı’nın geçişi sırasında yaşanan patlamada yaşamını yitiren, Bursalı Çavuş Bahadır Aydın, son yolculuğa uğurlandı.

Bahadır Aydın, Bursa ulu camide Askeri tören düzenlendi.

İkindi namazı müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Aydın, Evine doğru yola çıktı, Evinde helallik Alındıktan sonra Hamitler mezarlığına götürüldü.

Cami çıkışında cenazeye katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Valisi, Münir Karaoğlu Bursalı vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Ağır Hakarete varan sözlerin yer aldığı Protesto esnasında, pet şişe atılan ve bir Vatandaş tarafından yumruk atılmaya çalışan Mehmet Müezzinoğlu, Bursa heykeldeki Tarihi belediye binasına Sığınmak zorunda kaldı.

Ancak Tepkiler dehada yükseldi. Bir kişi Müezzinoğlu' na Bakan Başkan seçilseydi Bütün bunlar olmayacaktı değil mi? Bunu siz söylediniz.

 

Başbakan seçilinceye kadar ne kadar Kan gidecek diye bağırdı.

Siirt Pervari karayolunda yol kenarında yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden Bursalı Asker Bahadır Aydının, Babası Muhsin Aydı'nın Oğlunun başına bir şey geleceğinden endişe ettiği için gözüne uyku gitmediğini söyledi.

Ve cenaze ardından bir gurup savaş sloganı atarak Bursa" Kent Meydan’ında bulunan HDP il binasına yürüdü polisin önlem almasına rağmen (HDP) nin bulunduğu binanın çatısına çıkan bir kaç şahıs çatıdan Türkiye bayrağı astı bir burada bir süre slogan attıktan gurup binanın önünden ayrıldı.

 

 

siyaset urfa haber Şehit Cenazesinde: Bakana Petşişe Atıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum