CHP'li Tanal’ın iddiasıyla ilgili olayın perde arkası Farklı çıktı! Müdüre Tuzak Kurulmuş

Şanlıurfa’da Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili montaj çetesinin kurbanı oldu. CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya paylaşımıyla gündeme getirdiği olayın perde arkası tamamen farklı çıktı.

2998 kez okundu.
CHP'li Tanal’ın iddiasıyla ilgili olayın perde arkası Farklı çıktı! Müdüre Tuzak Kurulmuş Advert

Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürü M.Nurullah Karakeçili sosyal medya hesabından CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın paylaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Müdür Karakeçili,Sosyal medya hesaplarından bir fotoğrafım kopyalayarak başka bir video ile montajlayarak, para karşılığı bana şantaj yapıyorlar.Bu bağlamda montaj olan bu müstehcen video ile ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulundum.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sosyal paylaşım sitesi Twittir'dan; “ Şanlıurfa'nın bir ilçesi, ilçe milli eğitim müdürünün eğitimciye yakışmayan gayri ahlaki ilişkisiyle çalkalanıyor. Kaymakam'ın haberi var. Ama gereken yapılmıyor. Yavrularımızı korumak adına soruyoruz. Neden susuluyor?” paylaşımına ilişkin O Müdürden cevap geldi.


Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karalkeçili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;''02.10.2021 Tarihinde eşim ve çocuklarım yanımda iken sosyal medya üzerinden gelen bir aramaya cevap vermem sonucu 3 saniyelik görüntümü kaydedip şahsıma gerçek dışı montajlı bir video ile para karşılığı şantaj yapılmak istenmiştir. Aynı gün söz konusu video ile birlikte savcılığa şikayette bulunduğum tüm belgeleriyle sabittir. Bu video üzerinden şahsımı ve ailemi yıpratmaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Biz doğru bildiğimiz yoldan ayrılmadan devam edeceğiz. Nitekim " Başarılı olmak için dostlara, çok başarılı olmak için de düşmanlara ihtiyaç vardır."ifadelerine yer verdi.

Resim

Resim

RHA

 

# Mehmet Nurullah Karakeçili'den İlçe Milli Eğitim Müdürü' Mahmut Tanal'a cevap gecikmedi CHP Milletvekili Tanal'a Yanıt Karakeçili'den SON DAKİKA | ilgili şanlıurfa bir eğitim A.A. olan Geldi için?. CHP'li T
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
 Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Avrupa piyasalarının olumsuz havanın yatışmasının ardından yükselişle açılması bekleniyor
Rusya Devlet Başkanı Putin, Astana’da
Rusya Devlet Başkanı Putin, Astana’da