Dijital çağa ayak uydurmanın önemi

Bulut teknolojisinin avantajıyla müşterilerinin maliyetlerini düşürüp verimliliklerinin artırmasını sağlayan DİA Yazılım’ın yeni reklam filmi, “İşine Özgürlük Kat, İşine DİA Kat” sloganıyla dijital platformlardaki yerini aldı.

221 kez okundu.
Dijital çağa ayak uydurmanın önemi Advert

Ticari yönetim sistemi DİA’nın yeni reklam filmi yayınlandı. Dijital çağa ayak uydurmanın öneminin vurgulandığı reklam filminde, artık bütün iş süreçlerinin tek bir yazılımla kontrol edilebileceği ve uzaktan çalışırken de tüm süreçleri yönetmenin mümkün olduğu mesajı, yaratıcı bir dille anlatıldı.

“İşine özgürlük kat, işine DİA kat” sloganıyla dijital platformlarda yayınlanan reklam filminde, şirketlerin süreçlerini DİA Yazılım’a taşıyarak özgürlüğü seçmesine vurgu yapılıyor. Aileyle zaman geçirmenin önemine de değinilerek, pandemide hızlanan dijital dönüşümle birlikte dünyanın, her şeyin birbirine bağlı olduğu bir sisteme evrildiğinin de altı çiziliyor. Pandeminin ardından iş yaşamının yeni normali haline gelen uzaktan çalışma sisteminde, tüm süreçler istenilen yerden yönetilirken, sosyal hayata da zaman ayrılabileceği mesajı veriliyor.

Yayınlandığından bu yana güzel geri bildirimler aldıkları yeni reklam filmi hakkında bilgi veren DİA Yazılım Pazarlama Müdürü Ferhan Özbaniça, karmaşık süreçleri yönetme konusunda verdikleri desteğin müşterilerine önemli bir rekabet üstünlüğü kazandırdığını belirterek, “DİA, sektör ve ölçek fark etmeksizin şirketlerin bütün süreçlerini karşılayabilecek detaylı bir yönetim sağlıyor. Üstelik bunu bulut teknolojisiyle yapmanın getirdiği özgürlüğü müşterilerinin hizmetine sunuyor” diye konuştu.

Dijital çağa ayak uydurmanın önemi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum