Haber Merkezi Gaphaberleri.com

Müsabakaya Şanlıurfaspor başladı.İlk yarı her iki takımın tehlikeli atakları ile devam ediyordu.Çekişmeli geçen ilk yarıda her iki takımdan gol çıkmayınca müsabakanın ilk yarısı 0-0 bitti.

 

 ikinci yarıya rakip Göztepenin vuruşu ile başladı İkinci yarıda yine her iki takımın atakları vardı.Ama bir türlü gol yoktu.Dakika 54'te Şabanın sol kanattan açmış olduğu ortayı iyi takip eden Toni SİLVa güzel bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.Bu dakikanın hemen ardından Kaleci ile karşı karşıya kalan Junior Mangini kötü bir vuruş ile bariz golden etti.Halbuki güzel bir vuruş yapsa maçı bitirecek golü kaydecekti.Ama amatör bir oyuncunun yapamayacağı vuruş ile pozisyonu boşa harcadı.

 

Hakem Süleyman Abay 6 dakikalık uzatma ile herkesi şok etti Maçta 6 dakikalık sakatlık veya olay olmadı.Haksız yere uzatma verildi.90+4'te Şaban boşu boşuna faul yaptırdı.Topun başına geçen Hakan güzel bir orta açtı Topa yükselen Vleminckx kafa vuruşu ile durumu 1-1 yaptı.Bu dakikalardan itibaren müsabakadan başka gol çıkmayınca her iki takım 1 puana razı oldu.

 

Gelelim Hocamıza; Oyunu gerçekten okuyamıyor Takım 60.dakikadan itibaren resmen sahada yürüyordu.Ama hocamız sanki bunu görmüyordu.Orta sahamızda Mustafa AŞAN olmasaydı,çökmüştük.Oyunu Hocamız karşı tarafa hediye etti.80.dakikada 2 oyuncu değiştiriyorsun.Hocalık bu değil Hoca...Hocalığı sanki Zafer TÜZÜN yapıyor.Kulübede taktiği kendisi veriyor.Hakem tarafından tribüne gönderildi.Zafer TÜZÜN bana göre Şanlıurfaspora zarar veriyor.

 

Yönetime sesleniyorum,Yol yakınken Hocanın ve Zafer TÜZÜN'ün bir an önce  gönderilmesi  lazım.Bu hoca ile başarının gelmesi hayal olacaktır.Oyuncuları oyundan geç çıkarması ve bazı oyuncular orta sahada yürüyordu.Hocanın bunların farkında olması gerekirdi.

 

Veliye gelince; 2 metrelik boyun ile kaç tane hava topu aldın sana soruyorum ? Mustafa AŞAN o boyu ile ortaya gelen bütün hava toplarını kesti.Ama ne yazık ki sen doğru düzgün hava topu alamadın.Yediğimiz golden bana göre kaleci Fevzinin büyük bir hatası vardı.Çünkü o topa çıkmış olsaydı,belki  Vleminckx o kafayı vuramazdı.Şanlıurfasporda 3 puan ile galip ayrılmış olurdu.

Metin DİYADİN'i tebrik ederim.Yerinde yaptığı oyuncu değişikleri ile 1 puan almayı başardı...Hoca dediğin böyle olmalıdır.Oyun içerisinde oyunu okuyabilecek ve hangi oyuncunun aksadığını görüp,hemen anında değiştirmesini bilecektir.Bizim hocamız 80 dakika boyunca orta sahanın ortasında oynayan oyuncularımızın yorulduğunu görüp hemen değiştirmesi gerekirdi.Ama ne yazık ki Hoca bunu yapmadığı için,olan 2 puanımıza oldu.

 

Not:Gap Arena stadının saha çimleri,2 haftadır maçları izliyoruz.Çimler çok bozuk olmuş.Her iki takımın futbolcuları top oynamayı değilde,adamlar kendi dengelerini korumaları için çaba sarf ediyorlardı.Bunu Gençlik spor ve il müdürlüğü Yetkililerine sormak istiyorum; Yarın yağmur yağarsa acaba bu sahamızın hali ne duruma gelir ? o zaman bu sahasının hali balçık olur.Şimdiden bunun tedbirini ve bakımını yapmaları gerekir...

 

Şanlıurfaspora gelecek hafta oynanacak olan Samsunspor maçında başarılar dilerim.3 puan ile döneceklerinden eminim....

 

 

Gaphaberleri.com/Mehmet Karakeçili