Başkan Canpolat, Adil Bir Yönetim Anlayışı İzliyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, adaylık sürecindeki “adil olacağız” sözünü göreve geldiği günden bugüne sahada uyguluyor. 170 mahalleye eşit hizmet götürdüğü için kamuoyunda “Adil Başkan” olarak bilinen Canpolat, şeffaf ve katılımcı anlayışıyla da istişarelerle kararlar alıyor.

1035 kez okundu.
Başkan Canpolat, Adil Bir Yönetim Anlayışı İzliyor Advert

BAŞKAN CANPOLAT, ADİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İZLİYOR

Haliliye ilçesinin demografik yapısını iyi okuyarak, çalışmalarını; çocuklara, gençlere, kadınlara ve yaşlılara yönelik ayrı ayrı yürüten adil Başkan Mehmet Canpolat, hizmetlerini eşit bir şekilde mahallelerde yürütüyor. Türkiye’de eşine az rastlanır bir sosyal yardım kompleksiyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Haliliye Belediyesi, üst yapı ve sosyo- kültürel hizmetlerle de halkın taleplerine karşılık veriyor. Katılımcı bir anlayışıyla hem halkı dinleyen, hem de kurulan stantlarla vatandaşların taleplerinin birinci ağızdan toplanması talimatları vererek, halkın fikirlerini önemseyen Canpolat, yapılan ihalelerin kentte ilk defa canlı yayınlamasını sağlayarak da şeffaf bir yönetim ortaya koyduğunu bir kez daha göstermiş oluyor.

Vatandaşların sosyal medya üzerinden de taleplerine anında dönüşler yaparak, saha da olduğu gibi dijital mecralarda da vatandaşların iletilerini önemseyen Canpolat’ın bu yönetim anlayışı kentte “adil, şeffaf ve katılımcı” başkan imajına bürünmesini sağlıyor.

“ADELETİN OLMADIĞI YERDE SES ÇIKAR”

Başkan Mehmet Canpolat’ın katıldığı bit televizyon programında da bu minvalde yaptığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
“Göreve gelir gelmez, düstur olarak şunu edindik, ilk önce adil olacağız. Adaletin olmadığı yerde ses çıkar. Sonra dürüst ve şeffaf olacağız demiştik. Yaptığımız ihaleleri canlı yayınlıyoruz. Bütün personellerimiz de bunu kamuoyuna arz eder. Her zaman yapacağımız bir işte, konuyu masaya yatırırız. Hukuk çerçevesinde bu konuyu gerçekleştiririz. Halkın makamındaysak, kim gelirse gelsin mutlaka görüşüyorum. Haliliye Belediyesini kurumsal bir yapıya kavuşturmak, adaletli, dürüst, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yaptık.”

Başkan Canpolat Adil Bir Yönetim Anlayışı İzliyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum