Dikkat! Borç yapılandırmasında kritik gün!

Vergi borcunu yapılandıranların ilk taksit ödemesini bugün yapmaları şart. İkinci taksit ödemesi ise 30 Kasım'da yapılacak. İlk 2 taksiti zamanında yatıramayanlar, yapılandırma hakkını da kaybediyor.

921 kez okundu.
Dikkat! Borç yapılandırmasında kritik gün! Advert

Bu yıl yapılan 5'inci yapılandırmada son başvuru tarihi 30 Eylül olarak açıklanmıştı. Başvuruda bulunan kişi ve firmalar için kritik tarih ise 1 Kasım. Vergi borcunu yapılandıranların ilk taksit ödemesini bugün yapmaları şart. İkinci taksit ödemesi ise 30 Kasım'da yapılacak. İlk 2 taksiti zamanında yatıramayanlar, yapılandırma hakkını da kaybediyor.

Vergi borcunu yapılandıranlar için bugün (Pazartesi) son ödeme günü. 7326 sayılı yasa çerçevesinde borcunu yapılandıranların peşin ödeme ya da ilk taksit için ödeme süresi için bugün son gün. Ayrıca ikinci taksit için de son ödeme günü 30 Kasım. Bu her iki taksit zamanında ödenmezse Yapılandırma bozulacak.

 

# şanlıurfa SGK Borç Yapılandırma ilk 2 taksit vergi borç taksit 7326 kasımda yatırılması gerekiyor. 1 kasım son gün yapılandırma Olarak için?. SON DAKİKA | son
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü