Şanlıurfa'dan sınır ötesine bir tır insani yardım gönderildi-(VİDEO)

Şanlıurfa'daki Günyüzü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine bir tır insani yardım malzemesi yollandı.

834 kez okundu.
Şanlıurfa'dan sınır ötesine bir tır insani yardım gönderildi-(VİDEO) Advert

Şanlıurfa'daki Günyüzü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine bir tır insani yardım malzemesi yollandı.Şanlıurfa'daki Günyüzü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine bir tır insani yardım malzemesi yollandı.Dernekten yapılan açıklamaya göre, hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan; içerisinde 400 gıda kolisi, 500 paket çocuk bezi, 2 bin oyuncak ile 400 bayan eşarbının bulunduğu tır, derneğin Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi'ndeki binası önünden dualarla uğurlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen dernek sorumlusu Halil Toprak, Günyüzü Derneği olarak, İdlip kırsalında çadırlarda zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren mağdurlara insani yardım göndermenin mutluluğun yaşadıklarını söyledi.Yardım çağrısında bulunan Toprak, "Bizler Şanlıurfa'dan tüm duyarlı insanlara, sesleniyoruz. İdlip'te kelimenin tam anlamıyla insanlık dramı yaşanmaktadır.
Emeği ve katkısı olan herkese ve gönüllülerimize teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.


 

# sınır ötesine yardım Şanlıurfa'dan gönderildi bir tır insani şanlıurfa SON DAKİKA | Olarak bir olan eğitim derneği çocuk
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi