Devriye gezen polis bir aracı taradı

Bağlar'da devriye gezen zırhlı araçların etrafı rastgele taraması sonucu kurşunların hedefi olan otomobilin sahibi Adnan Hillez, tutanak için gelen polisin kendisine "Aracı 'teröristler' taradı dersen para alırsın" dediğini belirtti.

1340 kez okundu.
Devriye gezen polis bir aracı taradı Advert

Diyarbakır Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi'nde devriye gezen zırhlı polis araçlarının etrafı rastgele taraması sonucu caddede bulunan bir araç hasar gördü.  Adnan Hillez'e (38) ait olan 27 AHE 27 plakalı araçta, şans eseri kimsenin bulunmaması sonucu can kaybı yaşanmadı. 12 kurşunun isabet ettiği ve camların hedef alındığı saldırıyı aktaran araç sahibi Hillez, akşam saatlerinde zırhlı araçların bölgede tur atarak etrafı rastgele taradığını belirterek, sabah kalkıp aracın başına geldiğinde mahvolmuş halde bulduğunu ifade etti.

 

Misafirlik için Diyarbakır'a geldiğini aktaran ve sabah gördüğü manzara karşısında tutanak tutması için polisi çağırdığını kaydeden Hillez, tutanak için gelen polislerin, kendisine "Aracı 'teröristler' taradı dersen para alırsın" sözlerine tepki göstererek, ısrarı üzerine tutanaklara zırhlı aracın otomobilini taradığını yazdırdığını söyledi.

 

'Devlet sivilleri katletmeyi bırakmalı'

 

Polisin zırhlı araçlarla sürekli sivil insanları ve mallarını hedef aldığını aktaran Hillez, "Sivil yurttaşların can güvenliği yok, devlet sivilleri katletmeyi bırakmalı" dedi.(diha)

 

 

siyaset urfa haber Devriye gezen polis bir aracı taradı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum