Şanlıurfa'nın Eyyubi’ye İlçesi’nde Karateciler Spor Salonu İstiyor

Şanlıurfa'nın/Eyyubi’ye İlçe ’de Bulunan Anadolu Gençlikspor Derneği Karatecileri hocalığını yapan Ahmet Küçük, Eyyubi’ye ilçesinde spor salonu olmadığı için 1993 yılından beri kiraladıkları bir evin bodrum katında çalıştıklarını fakat maddi imkânsızlıklar nedeniyle istenilen çalışmaları yapamadıklarını ifade etti.

4713 kez okundu.
Şanlıurfa'nın Eyyubi’ye İlçesi’nde Karateciler Spor Salonu İstiyor Advert

Şanlıurfa'nın/ Eyyubi’ye İlçede bulunan Karateciler Spor Salonu İstiyor

GAP HABERLERİ.COM/ Süleyman Turan/Şanlıurfa/  21 yıldır AGD’nin karate hocalağını yaptığını ancak yetkililerden yeteri kadar destek göremediklerini bu nedenle sevdiği karate hocalığına kendi imkanları dahilinde devam ettiğini Eyyubiye ilçesinde maddi imkanları olmayan çocuklara karate öğretip onları turnuvalar hazırladığını 21 yıldır onlarca turnuvalara katılarak başarılara imza attığını ancak gerek devlet kurumlarından gerekse özel kurumlardan şimdiye kadar hiçbir destek göremediklerini söyleyen karate hocası Küçük,buna rağmen çok sevdiği karate hocalığını hiçbir maddi destek alamaması nedeniyle kendi imkanları doğrultusunda çalışarak çocukları ve gençleri kahve köşelerinden kopararak ve tinerci ve balici olmaktan karate sporu nedeniyle uzaklaştırdıklarını bunun da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 

 Karateye gelen 7’den 77’ye herkesten herhangi bir ücret almadığını ancak,bazı gönüllü şahısların kira katkısı adı altında cuzi bir ücreti rızayla verdiklerini ifade ederek bu nedenle karate sporu bir gönül ve sevgi işidir.

 

 Küçük “Gençler çok iyi bir birliktelik yakaladılar. Karateyi çok seviyorlar. Bir şeyleri başarmak istiyorlar ve bunun için de çok çalışıyorlar.Eksiklerini birlikte, dayanışma göstererek çözüyorlar” diyerek öğrencilerinin ne kadar istekli olduğunu anlattı.

 

 Sponsorluk için çeşitli girişimlerde bulunmalarına rağmen hiçbir cevap alamadıklarının altını çizen Küçük, “Karatecilerimiz desteklenmiyor. Sanki kötü bir şey yapıyorlarmış gibi algılanıyor. Oysa kapalı bir spor salonunda antrenman yapmak istiyoruz. Karate takımız desteklensin istiyoruz. Çok şey istemiyoruz” diye konuştu.

 

 Karateciler önümüzdeki Ağustos ayında Erzurum Palandöken’de 11.Uluslar arası karate şampiyonasına katılarak Şanlıurfa’yı temsil edeceklerini bu nedenle harıl harıl çalıştıklarını herkesin kendilerine destek vermeleri gerektiğini,bu şampiyonaya birçok sporcu ile katılacaklarını dile getiren Küçük, ‘’Bu turnuvaya çok iddialı hazırlandık. Erzurum’daki turnuvada sporcularımın derece yapması halinde milli takıma seçilmeleri söz konusu’’ dedi.

Sporcularının milli takıma seçilmek için büyük bir konsantre olduğunu dile getiren Küçük, ‘’Şanlıurfa’da karate branşını geliştirmek için uzun yıllardır elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şimdi yaptığım çalışmaların verdiğim emeklerin meyvelerini alma zamanıdır diyerek Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük ve Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç ve Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Ekinci’nin kendilerine destek vermeleri durumunda Şanlıurfa’yı Erzurum’da en iyi şekilde temsil ederek  uluslar arası düzeyde başarı elde etmek istiyoruz bunun içinde Erzurum’da yapılacak olan turnuvaya çok iyi hazırlandık.

 Umarım isteğimiz dereceyi elde eder ve Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil ederiz’’ diye konuştu.

 Haber: Süleyman Turan/ GAPHABERLERİ.COM

 

 

 

Şanlıurfa'nın Eyyubi’ye İlçesi’nde Karateciler Spor Salonu İstiyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum