Çinli kadın fenomenler, bu Türk çanta markasının peşinde

Çin’de Türkiye algısının son yıllardaki popüler unsurları arasında Kapadokya balon turu ve Fethiye’de yamaç paraşütünün yanı sıra belli başlı Türk markaları da öne çıkıyor.

536 kez okundu.
Çinli kadın fenomenler, bu Türk çanta markasının peşinde Advert


 

Çin’de Türkiye algısının son yıllardaki popüler unsurları arasında Kapadokya balon turu ve Fethiye’de yamaç paraşütünün yanı sıra belli başlı Türk markaları da öne çıkıyor. İncelikli stratejilerle Çin pazarına yönelen markalar kısa sürede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Son dönemde öne çıkan markalardan biri Manu. MANU ATELIER markası 2014 yılında doğdu. Sadece birkaç yıl içinde moda tutkunları arasında popüler olan bir dizi çanta yarattı. İkonik küçük okları, sürekli değişen şekilleri ve mükemmel işçiliği ile popüler oldu.



Marka Temmuz 2020’de Çin'deki ilk resmi amiral gemisi mağazasını, ülkenin en büyük ve prestijli online alışveriş platformlarından JD.com’da açtı. Bu, markanın Çin'deki tek mağazası. MANU, sosyal medya fenomenlerinin sürüklediği “IT çanta” kategorisinde gözde markalardan biri haline geldi. Kalitesi, Chanel, Hermes ve Fendi gibi markalarla kıyaslanıyor.

Markanın yaratıcıları Merve ve Beste Manastır, babaları Adnan Manastır’ın 1961’den beri el yapımı deri çanta zanaatkârı olduğunu, küçüklüklerinden beri atölyede artan deri parçalarını birleştirip minyatür çantalar yaptıklarını söylüyor.



Manu, İngilizce “manufacture” yani üretim teriminden geliyor. Latin dillerinde el, elde yapılan anlamlarını da ifade ediyor ve soyadları Manastır’ı çağrıştırıyor. Marka olarak, bir tasarımın hayata geçirilirken üretim süreci ve kalitesinin çok önemli olduğunu düşündükleri için, Atelier ekleyerek üretici kimliğine de gönderme yapmak istediklerini belirtiyorlar. MANU, Çin’in yanı sıra birçok ülkeye de online satış yapıyor.

Çin’in dev pazarı, doğru adımları atmayı bilen yabancı şirketlere büyük fırsatlar sunuyor. Manu da son yıllarda Efes, Paşabahçe, Pınar gibi farklı alanlarda Çin pazarına girip belli başarılar yakalayan şirketlerden biri oldu.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Çinli kadın fenomenler bu Türk çanta markasının peşinde
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi