Akustik’te ‘Fales’ ile doğru çözüm verimliliği artırır

Dönüştürülebilir metaryellerden akustik çözümler sunan Fales, çevreye duyarlı akustik metaryallerden üretilen ürünleri ile geri dönüşümlü ve sağlıklı materyallerle akustik konforu sağlıyor. B sınıfı yanmaz, sık dokulu Fales akustik ürünleri hem yanmıyor hem de antibakteriyel özelliği ile sağlığa da hizmet ediyor.

254 kez okundu.
Akustik’te ‘Fales’ ile doğru çözüm verimliliği artırır Advert

Dönüştürülebilir metaryellerden akustik çözümler sunan Fales, çevreye duyarlı akustik metaryallerden üretilen ürünleri ile geri dönüşümlü ve sağlıklı materyallerle akustik konforu sağlıyor. B sınıfı yanmaz, sık dokulu Fales akustik ürünleri hem yanmıyor hem de antibakteriyel özelliği ile sağlığa da hizmet ediyor.

Fales Akustik Marka Yöneticisi Gülden Şenolan, “Fales olarak, “Hacim Akustiği Danışmanlığı” hizmetimiz ve Fales akustik ürün çözümlerimiz ile ortam akustiğini sağlamak veya rahatsız edici seslere engel olmak adına akustik çözümler sağlamaktayız. Ofislerde dijital dönüşüm ile birlikte mobil cihazların gün boyu kesilmeyen sesleri, dinamik iş akışı ile ofislerde ve mekanlarda hareketin artması ile birlikte konuşma sesleri ile birlikte çalışma ortamında sürekli bir gürültü bulutu dolaşır. Gürültülü bir ortamda verimli bir görüşme, toplantı, sunum ya da seminer gerçekleştirmek imkansızdır. Ofisin gereksinimlerini karşılamak için yüksek derecede esneklik gereklidir. Aktif fikir alışverişini destekleyen, motive etmeye yardımcı olan, açık çalışma alanlarında verimliliği ve yaratıcılığı optimize eden ürünlerin başında akustik denge çözümleri gelmekte. Fales akustik çözümleri ile bütünsel bir çözüm olarak modern iş süreçlerini destekliyoruz, ofislerde, mekanlarda yüksek konsantrasyonu teşvik ediyoruz ve genel olarak açık plan mimaride yüksek konsantrasyonda çalışmaya, konfor duygusu ile memnuniyetin artmasına pozitif yönde katkıda bulunuyoruz” dedi.

“Mimari ve akustik tasarım yapılırken mekanın işlevi ile kullanıcı arasındaki akustik dengeyi doğru sağlamak en önemlisidir. Hedef yanlış belirlenirse denge bozulur, akustik ortam kullanıcılar için hatalı ve rahatsız edici bir ortama dönüşür” diyen Gülden Şenolan, “Yenilikçi ve ilham verici ofis ortamlarında uzman olan Fales akustik ürünleriyle öncelikle doğru çözümleri sunmak üzere analizlerini gerçekleştiriyoruz, uzman ekibimiz ile hacim akustiği ölçümlerini yerinde yapıyoruz. hacim akustiği danışmanlığı bağlamında gürültü ve titreşim denetimi konularıyla ilgili gerek yurt içi gerek yurt dışı projelerimizden elde ettiğimiz tüm birikim ve tecrübemizi müşterilerimizle paylaşıyoruz. Fales olarak çözümlerimiz aracılığıyla da modern ofisler için ideal bir temeli “akustik ile oluşturuyoruz. Açık alanda daha fazla iletişimi “doğru akustik dengeyi” sağlayarak destekleyen ve teşvik ediyoruz. Akustik çözümlerimiz ile mekan ve oda akustiğinde “Optimum akustik konforu” tesis ediyoruz, konforu tamamen yeni bir seviyeye taşıyoruz” diye konuştu.

"Yüksek yaşam kalitesi için akustik ile gürültü ve yankıyı ortadan kaldırmak önemlidir"

Fales Akustik Marka Yöneticisi Gülden Şenolan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı araştırmalara göre gürültü kirliliği, çevre kirliliğinin en yaygın türlerinden biri. Fales, ses yutum özellikleri bilimsel olarak onaylanmış ürünleriyle bu soruna çözüm üretirken, diğer çevresel sorunlara da aynı duyarlılıkla yaklaşıyor. Fales, tümü geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir hammaddeler kullanarak üretilen ürünleriyle daha yaşanabilir bir dünya için üstüne düşen görevi yerine getiriyor. Tüm Fales ürünleri yüzde 100 geri dönüştürülebilir PET, malzemeden oluşuyor. Akustiği konumlandırıldığı alanda sağlayan ve konforlu bir çalışma alanı sağlayan Fales Akustik Çözümler üç farklı kullanım şekli ile tasarımı sizlerle buluşturuyor. Ofis akustiği sağlamak için konumlandırıldığı yerlerde tavan, masa arası seperasyon ve duvarda çözümlemeler yapıyor. Masa arası seperasyon olarak kullanılan bu akustik ürünler çalışma masalarında kişi gizliliğini sağlayarak kişilerin kendi alanlarının oluşmasına yardımcı oluyor. Sadece ofis akustiğini düzenlemek için değil; insan sirkülasyonunun olduğu her alanda kullanılan bu keçe ürünler; yemekhane akustiği, hastane akustiği ve okul akustiğini sağlamak içinde kullanılıyor. Konumlandırıldığı alanda sesi içeride tutarak daha iyi bir iletişim oluşmasını sağlarken aynı zamanda da ortamdaki gürültü, yankı gibi etkileri ortadan kaldırıyor Çalışma alanlarında farklılık arayanlar için tasarlanan bu ürünlerin tasarımcısı ise Ercan Kalem. Tasarımcı Fales ile olan iş birliğini sürdürerek üretmeye, tasarlamaya ve hayata geçirmeye devam ediyor. 20 farklı tasarımı olan Fales, son olarak tasarımcı Ercan Kalem’in tasarladığı Soft Wave ürününü alıcı ile buluşturarak 17 farklı renk ile kullanıcıya çeşitlilik sağlıyor. Tasarımcı Ercan Kalem’in tasarladığı Soft Wave ürünü; hem duvara hem de tavana konumlandırma yapılabiliyor. Fales akustik çözümleri ile tanışmak, farklı form ve renklerdeki ürünlerini daha detaylı görmek, deneyimlemek için İstanbul Levent’te bulunan Ofiste Her Şey: Deneyim Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz."

Akustik’te ‘Fales’ ile doğru çözüm verimliliği artırır
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum