KAÇAR: URFADA SAĞLIK ALTYAPISI TAMAMLANDI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında Akçakale ilçesi ve Yardımcı kırsal mahallesinde sağlık merkezleri ve hastaneleri ziyaret etti. Mahmut Kaçar Şanlıurfa ’da son dört yılda sağlık alanında yapılan yatırımların Cumhuriyet tarihindeki yatırımlardan fazla olduğunu kaydetti.

1095 kez okundu.
KAÇAR: URFADA SAĞLIK ALTYAPISI TAMAMLANDI Advert

Haber Merkezi  Gaphaberleri.com/Abdulbaki  Turan

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar Akçakale Devlet Hastanesinin açılışına katıldı.  Kaçar, Akçakale Devlet Hastanesinin açılışının ardından Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı Mahallesine geçti. Yardımcı Mahallesinde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Kaçar Şanlıurfa’da sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı.

 

Akçakale Devlet Hastanemizin açılışını gerçekleştirildiğini hatırlatan Kaçar, yaptığı açıklamada “Bugün Akçakale Devlet Hastanemizin açılışını gerçekleştirdik. Akçakale’de 100 yataklı son derece modern içerisinde yoğun bakım ünitelerinin olduğu diyaliz ünitelerinin olduğu ve inşallah bir iki ay içerisinde tomografi cihazının da devreye girmesi ile Akçakale’de ki vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını kendi ilçelerinde görmelerini sağlayacak son derece modern bir hastanenin açılışını yaptık. Yine bu hastanemizdeki en önemli özelliklerden bir tanesi de 10 ünitelik yani 10 diş hekiminin çalışabileceği ayrı bir klinikte mevcut. Biz Akçakale’de hem 100 yataklı hastanemizi açmış olduk hem de bir diş hastanesinin açılışını gerçekleştirdik.  Dönüş yolunda da şimdi uğurlu yolundayız. Uğurlu Mahallemiz burada da 1960’ardan kalma eski bir sağlık ocağımız vardı geçen yol Allah’a hamdolsun şu anada da son derece modern bir sağlık merkezi. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini en iyi şekilde alacakları bir mekan oluşturuldu. Sağ olsun buradaki hekim arkadaşlarımızda büyük bir gayret içerisinde hizmet veriyorlar.

Bizim geçen dört yıl içerisinde Şanlıurfa’da toplam hizmete almış olduğumuz sağlık ocağı sayısı 42 bu sayı Cumhuriyet tarihinde Şanlıurfa’da yapılan sağlık ocağı sayısından daha fazla. Bunlar dört yıl içerisinde tamamlandı projelendirildi ihalesi yapıldı ve hizmete sunuldu.  Bun u çok açık yüreklilikle söyleyebilirim son 4 yılda Türkiye’de sağlık alanında en fazla yatırım alan il Şanlıurfa oldu. Çünkü bütün ilçelerde devlet hastaneleri yapıldı” ifadelerini kullandı.

 

 

KAÇAR URFADA SAĞLIK ALTYAPISI TAMAMLANDI
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum