BAYDEMİR CEYLANPINAR PROGRAMI

Zulmün hesabı sandıkta sorulacak

1130 kez okundu.
BAYDEMİR CEYLANPINAR PROGRAMI Advert

Haber Merkezi Gaphaberleri.com/Abdulbaki Turan

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa Milletvekili Osman Baydemir seçim çalışmalarına Ceylanpınar ilçesinde devam etti. Pazar yerlerinden hastanelere kadar pek çok yeri dolaşan Baydemir’e Ceylanpınarlıların ilgisi görülmeye değerdi.

HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir geri sayımın sürdüğü 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor. HDP Urfa İl Eş Başkanı Rıdvan Yavuz ile birlikte Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden Baydemir, 7 Haziran’da vatandaşın ortaya koyduğu iradeyi işlerine gelmediği için beğenmeyenlerin seçimleri tekrarlamak yoluna gittiklerini söyledi.  Seçim tekrarını zulüm olarak niteleyen Baydemir vatandaşın bunun hesabını 1 Kasımda soracağını ifade etti.

HDP Ceylanpınar İlçe Eşbaşkanı Mehmet Ali Aslan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Eşbaşkanı Mustafa Simavi’nin eşlik ettiği Ceylanpınar Yenimahalle semt pazarında başladı. Pazar esnafı ve alışveriş eden vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan Baydemir daha sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne geçti. Bol bol başarı dileklerine muhattap olan Baydemir gençlerle hatıra fotografı çekindi.

 

Ceylanpınar merkez çarşıda esnaf ziyaretleriyle güne devam eden Baydemir kıraathanelerde vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarına kulak verdi. Buradan Gazi Caddesi’ne geçip esnaf ziyaretlerini sürdüren Baydemir 1 Kasım için son dönemece girildiğini her bir oyun barışın kalıcılaşması için çok büyük önemde olduğunu ifade etti.

Bakan Sinirlioğlu tehdit etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum