BAŞKAN ÇİFTÇİ, YENİ 35'LİK YOLU SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ AÇIYORUZ

Karaköprü ilçesinde asfalt çalışmasına başlanan ikinci 35 Mt'lik yol olarak bilinen Atatürk Bulvarında çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. "Nihat Çiftçi, Söz verdiğimiz gibi yolu Ekim ayı sonunda açacağız" dedi.

1095 kez okundu.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, YENİ 35'LİK YOLU SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ AÇIYORUZ Advert

Haber Abdulbaki Turan

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tüm ilçelerde ve kent merkezinde yürütülen çalışmaların yanı sıra  Karaköprü'de yeni açılan ve ikinci 35 metrelik yol olarak da bilinen Atatürk ve  Fatih Sultan Mehmet Bulvarlarında incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, geçtiğimiz günlerde yine aynı alanda yapmış olduğu açıklamada yolun Ekim ayı sonunda bitirileceği müjdesini vermişti.

 

Söz verilen tarihte vatandaşların hizmetine sunulacak olan Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayarak bölge trafiğini rahatlatması beklenen yolda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık bir yılı aşkın süredir zorlu olan Atatürk Bulvarında çalışma sürdürdüğünü belirten Başkan Çiftçi "Yolun Alt Yapısını tamimiyle bitirdik. Yarmaların ve dolgu çalışmalarının çok yüksek olduğu bir bulvardı. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızda bölgede yürütülen çalışmaların yanı sıra onlarda zorluklarını çekti. Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza bu yolun Ekim ayı sonu gibi bu yolun asfaltını döküp trafiğe açacağız demiştik. Ekiplerimiz ise gün itibariyle asfaltlama çalışmalarına başladı. Şanlıurfa'mızın en büyük bulvarlarından biri olan alt ve üst yapısıyla Ekim ayı sonu gibi tamamlanarak Karaköprülülerin ve Şanlıurfalıların hizmetine girecek. Bölgede Ekiplerimiz çok yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Emeği geçen bütün ekiplerimiz kutluyorum. Vermiş olduğumuz sözü tutmanın da mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

 

GAP BULVARI ASFALTLA BULUŞTU

 

İncelemeleri kapsamında Büyükşehir Belediye tarafından Gap Bulvarında yürütülen asfalatlama çalışmaları da inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa- Diyarbakır yolunda yaşanan trafik yoğunluğunu gidermek için  Gap Bulvarında yol genişletme çalışmalarını başlattık. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz yoğunlukla bölgede çalışarak alt yapı sorununu giderdi. Şuan itibariyle bölgede asfalt çalışması başlatarak kısa sürede yolu trafiğe açmayı hedefliyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

siyaset urfa haber htç one abdulah
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum