Şanlıurfa Mimarları 'DEĞİŞİM VARSA GELİŞİM VARDIR…!' güç birliğine gitti-(VİDEO)

Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanlık seçimine Turkuaz Değişim Grubu ile Çağdaş Mimarlar 'Değişim ve Gelişim 'Topluluğu adı altında seçime tek listeyle katılma kararı aldı.

1782 kez okundu.
Şanlıurfa Mimarları 'DEĞİŞİM VARSA GELİŞİM VARDIR…!' güç birliğine gitti-(VİDEO) Advert

Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısında Turkuaz Değişim Grubu ile Çağdaş Mimarlar Topluluğu, Bahattin Çelik ve Özlem Yücel Erişmiş ortak basın açıklaması yaptı.

Turkuaz Değişim Grubu ile Çağdaş Mimarlar Topluluğu adına basın açıklaması yapan Mimar Bahattin Çelik, şu ifadeleri kullandı:"30 Ocak Pazar günü yapılacak mimarlar odası Şanlıurfaşubesinin seçimine aday olan turkuaz değişim grubu ile çağdaş mimarlar topluluğunun adaylık sürecinde her iki grubunda toplantılarda ve dijital platformlarda dile getirdikleri mimarlar odasının gelişmesi, meslektaşlarımızın mesleki haklarının korunması ve Şanlıurfa'nın kent kimliği noktalarında ki hedeflerinin ortak olmasından dolayı Pazar günü yapılacak seçimlerde sizlerin de huzurunda mimarlar odası kültürüne uygun bir şekilde birleştiğimizi duyuyoruz. Seçime tek liste halinde Değişim ve gelişim grubu adı altında turkuaz oy pusulası ile katılacağız.

Turkuaz Değişim Grubu ile Çağdaş Mimarlar Topluluğu adına açıklama yapan Özlem Yücel Erişmiş ise,"30 Ocak Pazar günü yapılacak mimarlar odası Şanlıurfa şubesinin seçimine aday olan turkuaz değişim grubu ile çağdaş mimarlar topluluğunun adaylık sürecinde her iki grubunda toplantılarda ve dijital platformlarda dile getirdikleri mimarlar odasının gelişmesi, meslektaşlarımızın mesleki haklarının korunması ve Şanlıurfa'nın kent kimliği noktalarında ki hedeflerinin ortak olmasından dolayı Pazar günü yapılacak seçimlerde sizlerin de huzurunda mimarlar odası kültürüne uygun bir şekilde birleştiğimizi duyuyoruz. Seçime tek liste halinde Değişim ve gelişim grubu adı altında turkuaz oy pusulası ile katılacağız.

Seçime Değişim ve Gelşim Mimarlar Grubu altında hazırlanan Çelik, Mimarlar Odasına genç ve dinamik ve eşitlikçi bir bakış açısı getirmek amacıyla aday olduklarını söyledi.

Özel bir otelde basınla bir araya gelen mimarlar 'Değişim ve Gelişim Grubu' adayı mimar Bahattin Çelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:''Kıymetli meslektaşlarımız, değerli basın mensupları hoş geldiniz hepinizi saygıyla selamlıyoruz.

30 ocak Pazar günü yapılacak mimarlar odası Şanlıurfa şubesinin seçimine aday olan turkuaz değişim grubu ile çağdaş mimarlar topluluğunun adaylık sürecinde her iki grubunda toplantılarda ve dijital platformlarda dile getirdikleri mimarlar odasının gelişmesi, meslektaşlarımızın mesleki haklarının korunması ve Şanlıurfa'nın kent kimliği noktalarında ki hedeflerinin ortak olmasından dolayı Pazar günü yapılacak seçimlerde sizlerin de huzurunda mimarlar odası kültürüne uygun bir şekilde birleştiğimizi duyuyoruz. Seçime tek liste halinde Değişim ve gelişim grubu adı altında turkuaz oy pusulası ile katılacağız.


 Kıymetli basın mensupları, meslek odası anlayışında mesleki itibar, üye hakları ve faaliyet alanlarında ki fayda sağlayacak bilgiler ana unsurlardır. Biz de değişim ve gelişim grubu olarak ana unsurlarımızın bunlar olduğunu bildirmek isteriz. Meslektaşlarımızın meslek hayatında asgari çalışma koşulları öncelik hedefimizdir. Şanlıurfa’nın mimarlar odasının geliştirici ve faydalı bilgilerine ihtiyacı olduğunun farkındayız .Bu bağlamda şehirimize fikirlerimizi sunmakta geri kalmayacağız.

Son olarak bizleri Mimarlık çatısı altında buluşturan bu birlikteliğimizin samimi ve şeffaf bir anlayışla bütün üyelerini kucaklayan bir yönetim algoritmasıyla çalışacağına burada sizlerin huzurunda söz veriyoruz.''İfadelerini kullandı.

Şanlıurfa Mimarlar Odası' Değişim ve Gelişim Grubu ' adayı Çelik basınla bir araya geldi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum