Türk oyun şirketi Manc Games okey oyununu meta evreninde oynatacak

Manc Games, daha önce piyasaya sürdüğü oyunlarla milyonlarca kez indirme almayı başarmış ve hali hazırda geliştirici ekibiyle çeşitli oyunlar üretmeye devam mobil yazılım firması olarak öne çıkıyor.

183 kez okundu.
Türk oyun şirketi Manc Games okey oyununu meta evreninde oynatacak Advert

Operasyonlarını Türkiye’de Yürüten ve Global Ölçekte Oyunlar Geliştiren Manc Games, Geleneksel Masa ve Arkadaş Ortamı Oyunlarının Meta Versiyonlarını Çıkartmak İstiyor

Manc Games, daha önce piyasaya sürdüğü oyunlarla milyonlarca kez indirme almayı başarmış ve hali hazırda geliştirici ekibiyle çeşitli oyunlar üretmeye devam mobil yazılım firması olarak öne çıkıyor. 2022 yılı için yayınladıkları faaliyet planları çerçevesinde çalışmalarına devam eden girişim önümüzdeki dönemde okey, 101 gibi oyunların meta versiyonlarını çıkartmak için hazırlık yapıyor.

DÜNYADA BİR İLKİ BAŞARDILAR

Manc Games, dünya üzerinde ilk kez sesle sohbet edilebilir okey ve 101 oyunlarını geliştirerek kullanıma sürdü. Kullancıların telefonlarında oyun oynarken aynı zamanda sesli bir şekilde sohbet ederek karşısındaki oyuncularla etkileşime geçmesini sağlayan girişim hedefini teknolojik gelişmeler ışığında geliştirdi.

GELENEKSEL OYUNLARI META EVRENİNDE OYNATACAK

Birçok farklı kategoride oyun geliştiren Manc Games, geleneksel oyunların teknolojiye uygun hale getirilmesi için ciddi yatırımlar yapıyor. Geniş bir kadroyla 3 yılı aşkın süredir AR-GE çalışmalarını yapan firma 2021 yılında çıkardığı mobil okey uygulaması olan Okey Muhabbet ile milyonlarca indirmeye ulaşmış durumda. Türkiye’nin en hızlı büyüyen oyun girişimlerinden biri olan Manc Games, okey, 101 gibi oyunların meta versiyonlarını çıkartmak için kolları sıvamış durumda.

“HAYAL ETMESİ BİLE HEYECANLANDIRIYOR”

Manc Games’in Pazarlama Koordinatörü Abdullah Furkan Yıldız yaptığı açıklamada; “Hayal etmesi bile heyecanlandırıyor, teknoloji transferi konusunda ABD’li ortaklarla gerekli anlaşmaları yaptık. Türkiye’de bu alanda çalışma yapan öncü firmalardan biri olmak istiyoruz. Bizim coğrafyamız masa oyunlarını seviyor, bir kültür olarak yaşıyor biz de bu kültürü meta dünyasına taşımak için kolları sıvadık. İlkleri başarmayı seviyoruz daha önce ilk sesli sohbet edilebilir okey uygulamasını çıkarttık şimdi ise meta alemine bu tür oyunları taşımak için adımlarımızı attık. Kendi kripto paramız olan Mancium da bu oyunların içerisinde kullanılabilecek.” dedi.


Hibya Haber Ajansı

Türk oyun şirketi Manc Games okey oyununu meta evreninde oynatacak
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum