ABD’lı Obama için zırhlı paravan!

Haber Merkezi – Türkiye’nin Antalya ilinde, G20 Liderler Zirvesi'nin yapılacağı bölgede güvenlik önlemleri daha da arttırıldı.

1054 kez okundu.
ABD’lı Obama için zırhlı paravan! Advert

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen saldırılar sonrasında zirvenin yapılacağı Belek’te geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

ABD Başkanı Barack Obama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleştireceği ikili görüşmenin yapılacağı alandaki otellerin çatılarında özel harekatçıların nöbet tuttuğu gözlendi.

 

Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Xi Jinping'in de ikili görüşme yapacağı alanda havadan ve denizden güvenlik önlemleri sıklaştırıldı.

 

Zirveyi takip edecek iki bini aşkın gazetecinin etkin çalışabilmesi için hazırlanan medya merkezinin de güvenlik önlemi için emniyet güçlerince devamlı kontrol edildiği görüldü.

 

Basın toplantısını gerçekleştireceği salona güvenlik gerekçesiyle katılımcılarla Obama'nın arasına girecek zırhlı bir paravan kuruldu.

 

 

Obama,  pazar günü yapacağı basın toplantısı için konuşma yapacağı kürsüye gelirken paravanın ardından geçecek. (Ajanslar)

Sıkı koruma devrede

Bakan Sinirlioğlu tehdit etti abd obama başkan
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum