DAIŞ çetesi Milliyet’in ‘şehidi’ oldu(idea)

HABER MERKEZİ – Türk devleti başbakan ve cumhurbaşkanının ağzından DAIŞ çetelerini himaye ettiğni itiraf ederken, Türk Silahlı Kuvvetleri ve istihbarata yakınlığıyla bilinen Milliyet gazetesi, DAIŞ çetesini “şehit” ilan etti.

1327 kez okundu.
DAIŞ çetesi Milliyet’in ‘şehidi’ oldu(idea) Advert

Genelkurmay’a yakınlığıyla blinen Fikret Bila komutasındaki Milliyet gazetesi, dünkü sayısında İstanbul Kartal’dan Suriye’ye gelerek DAIŞ’a katılan ve halep’te öldürülen Burak Yavuz (25) adlı çeteyi “şehit” ilan etti.

 

Milliyetin yeni rezaletiÇiğdem Yılmaz imzalı ve “IŞİD’e katılan Türk Suriye’de öldü” başlıklı haberde; DAIŞ çetesinin ailesinden “acılı aile” ifadelerine yer verilmesi ve çetenin aile evine asılan Türk bayraklı fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

 

Milliyet gazetesinin “şehidi” çetenin babası Ender Yavuz, oğlunun askerden geldikten sonra DAIŞ’a katıldığını söyledi.

 

Yavuz’un oğlunun askerden geldikten sonra tekrar asker olmak için iki defa sınava girdiğini, ancak renk körlüğünden askere alınmadığını söylemesi ise, “DAIŞ’lı Burak Yavuz istihbarat tarafından mı DAIŞ’a gönderildi?” sorusunu akıllara getirdi.

 

 

basın ahlakıBasın ahlakı ve etik ilkelerini ayaklar altına alan Milliyet Gazetesi daha önce de, türk savaş uçaklarının bombaladığı Zergelê köyünde katledilen kadının fotoğrafını ise “IŞİD YPG’lileri böyle vurdu” başlığıyla servis etmişti.(kaynak.anha)

DAIŞ çetesi Milliyet’in ‘şehidi’ oldu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum