ABD’li sporcu, Beijing Olimpiyat Köyü’ndeki masaj yatağını evine kurdu

ABD’li genç kadın snowboard sporcusu Tessa Maud, 2022 Beijing Kış Olimpiyat Oyunları’ndaki olimpiyat köyünde hayran kaldığı çok fonksiyonlu masaj yatağının aynısını kendi evine kurdu.

224 kez okundu.
 ABD’li sporcu, Beijing Olimpiyat Köyü’ndeki masaj yatağını evine kurdu Advert

ABD’li genç kadın snowboard sporcusu Tessa Maud, 2022 Beijing Kış Olimpiyat Oyunları’ndaki olimpiyat köyünde hayran kaldığı çok fonksiyonlu masaj yatağının aynısını kendi evine kurdu. Tessa Maud’un olimpiyat köyünde kullandığı masaj yatağı, yükseltme ve alçaltma ayarlarıyla otomatik masaj fonksiyonlarını taşımasının yanı sıra, anında bir koltuğa dönüşebiliyor.

Beijing Olimpiyat Oyunları süresince masaj yatağını çok beğenen Tessa Maud, ülkesine döndükten sonra, aynı markalı bir masaj yatağını satın aldı. Ancak yeni satın aldığı masaj yatağını evine kurar kurmaz, Tessa Maud’dan önce, annesi ve babası yatağın çok fonksiyonlu keyfini çıkarmaya başladı.

Tessa Maud daha sonra masaj yatağı deneyimini sosyal medya üzerinde paylaştı, bu paylaşım internet kullanıcılarından yoğun ilgi gördü. Bir internet kullanıcısı, “Bu yatak, belki de kış olimpiyat oyunlarının en ‘pahalı’ hatırası” yorumunda bulundu. Bir başka internet kullanıcısı ise “Sen yakında tüm olimpiyat köyünü evine taşımayı mı planlıyorsun?” dedi.  

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

ABD’li sporcu Beijing Olimpiyat Köyü’ndeki masaj yatağını evine kurdu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi