Keleş: “Sorunları tek tek tespit ettik”

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Pamukova mahallelerinde vatandaşın sorunlarını dinledi.

224 kez okundu.
Keleş: “Sorunları tek tek tespit ettik” Advert

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Pamukova mahallelerinde vatandaşın sorunlarını dinledi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP Pamukova İlçe Başkanı Fikret Uysal ve parti yöneticileri Pamukova ilçesini ziyaret etti. Başkan Keleş ve beraberindeki heyet ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek halkın sorunlarını dinledi. Sahada vatandaşın yaşadığı problemleri dinleyen ve çözüm önerileri sunan CHP’liler, Bayırakçaşehir Muhtarı Rıza Duman, Teşvikiye Muhtarı Zühtü Öz, Gökgöz Muhtarı Yavuz Cambaz, Turgutlu Muhtarı İsmail Dereli, Cihadiye Muhtarı Mehti Kır, Çardak Muhtarı Sadettin Özkan, Özbek Muhtarı Ertuğrul Baydar, Fevziye Muhtarı Bahadır Taşkın ve Eğriçay Muhtarı Mehmet Emin Baran ile bir araya gelerek mahalleler hakkında detaylı bilgiler edindi.

Pamukova’da 9 mahallenin kapısını çalan CHP’li Keleş, ziyaretindeki izlenimlerini, bölge halkının isteklerini ve sorunlarını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Keleş şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızı bu zor günlerde, iktidarın yaptığı gibi kaderine terk etmiyoruz, onları yalnız bırakmıyoruz. Her gün, her saat sokakta vatandaşımızla bir araya gelerek, onların yaşadıkları sorunları dinliyor, çözüm önerilerimizi sunmaya çalışıyoruz. Yetişebildiğimiz yere il örgütü olarak, daha genel durumlarda ise sorunların çözümü için parti genel merkezimize bildirimde bulunarak halkımızın faydasına işler yapmaya çalışıyoruz. Yine bu kapsamda Pamukova ilçemizde mahallelerimizi ziyaret ettik. Muhtarlarımızla oturduk, konuştuk. Hangi mahallede ne sorun var tek tek tespit ettik.”

“GÖKGÖZLÜLER’İN GÖZÜ UZMAN DOKTOR ARIYOR!”

“Gökgöz Köyü’müzde dikkatimizi çeken en önemli sorunun sağlık alanında olduğunu gördük. Buradaki bölge halkı uzman doktor olmaması nedeniyle oldukça muzdarip durumda.”

“TEŞFİKİYE’DE ALT-ÜST GEÇİTLER YAĞMUR SULARI İLE DOLUP TAŞIYOR”

“Teşfikiye mahallemizde ise alt yapı problemi olduğunu görüyoruz. Olası bir yağış hayatı felç ediyor. Üst geçit ve alt geçit yağmur suları ile dolup taşıyor. Vatandaşın isteği bu mağduriyetin bir an önce giderilmesi ve ileriki süreçte bu durumda tekrar aynı sorunları yaşamaması. Bu nedenle de alt geçidin genişletilip, çıkışının uzatılması bölge halkı tarafından talep ediliyor.”

“İNSANLAR CENAZELERİNİ SUYUN İÇİNDE DEFNEDİYOR”

“Cihadiye ve Çardak mahallelerimiz ise Hidroelektrik Santralleri (HES) nedeniyle sorun yaşıyor. Kod hatası mevcut ve kanalizasyon çalışmıyor. Özbek, Çardak, Cihadiye kanalizasyonları birbiriyle bağlantılı olarak Gökgözün altında arıtma hattına bağlanmalı. Çardak’ta mezarlardan sular taşıyor ve insanlarımız cenazelerini suyun içine defnediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) kanal temizliğini yola doğru yapıyor, 100 metrelik bir tane bağlantı yolu yapılmıyor! İtfaiye dahi hizmet veremiyor. Doğal gazın bölgeye gelemediği gibi, odun ve kömür yardımı da yapılamıyor.”

“VATANDAŞ ÖZBEK MAHALLESİ’NDE ÇAMURLU YOLLARI KULLANIYOR”

“Özbek mahallemizde ise tarımsal sulama trafosu yetersiz ve uzak kalıyor. Kanal yolu sıkıntılı, Pamukova Belediye meclis toplantıları ve Büyükşehir meclis toplantılarında sık sık gündeme getirilen fakat Devlet Su İşleri’ne ait olduğu için bakımı bir türlü yapılamıyor. Bu yüzden yollarda su göletleri oluşuyor ve vatandaş çamur içinde bu yollardan geçiyor.”

“FEVZİYE VE EĞRİÇAY DEVLETTEN YARDIM ELİ BEKLİYOR”

“Fevziye ve Eğriçay’da ise bölgedeki vatandaş sulama ile girdi maliyetlerinin yüksek olmasından şikâyetçi. Fevziye’de köy bağlantı yollarında sorunlar yaşanıyor. Eğriçay’da da kanal boyu yol sıkıntısı var. Bu yol aynı zamanda taşımalı eğitim araçlarının da kullanıldığı yol. Burası için de mahalle halkı çözüm bekliyor. Yine Eğriçay’da kadınlar için tuvalet ve çocuklar için oyun parkı talepleri de mevcut.”


Hibya Haber Ajansı

Keleş: “Sorunları tek tek tespit ettik”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum