Şanlıurfa'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısı şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi'nin ( JASAT) drone destekli operasyonu ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, aralarında uyuşturucu ticareti nedeniyle,iki ayrı uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Y. (32) Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Gulabibey mahallesi'nde drone ile yeri tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.Şüpheli E.Y. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AÇIKLAMALAR
Şanlıurfa Siverek  JASAT  tarafından yapılan istihbari çalışma sonucu Amasya İlamat ve İnfaz Bürosunun 2022/-- ve 2022/-- sayılı kararı gereği iki ayrı Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan  16 YIL  8 AY kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. YEŞİLDAĞ (Erkek - 32 Yaş) isimli şahıs Gülabibey mahallesindeki evinin yakınında dronla tam olarak yeri tespit edilerek kıskıvrak yakalanmıştır. Yakalanan şahıs  çıkartılmış olduğu mahkemece  tutuklanarak Siverek Kapalı C.İ.K.na teslim edildi