Gençlere Yönelik “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” 12 ilde devam edecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından “Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Ankara’nın ardından 19-20 Mart tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenecek.

312 kez okundu.
Gençlere Yönelik “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” 12 ilde devam edecek Advert

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından “Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Ankara’nın ardından 19-20 Mart tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 12 ilde gençlere yönelik “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” düzenlenecek.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık'ta Ankara’da düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", yoğun ilgi üzerine 2022 yılı içerisinde “Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla Gaziantep, Konya, Antalya, Adana, Kayseri, Malatya, Samsun, Diyarbakır, Van, İzmir. İstanbul Eskişehir  illerinde de gerçekleştirilecek

Bu kapsamda 19-20 Mart tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenecek Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 26-27 Mart’ta Konya’da, 16-17 Nisan’da Antalya’da, 23-24 Nisan’da da Adana’da devam edecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileri ile onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya getirilecek.

Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı Ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların katılım göstereceği tanıtım günlerinde,  kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi desteklerden, ihtiyaç duydukları staj programlarından, uluslararası alandaki proje desteklerinden bilgi sahibi olmaları sağlanacak.

Söz konusu program, gençlerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunmayı, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, sağlık, spor gibi her alanda gençlerin destekler hakkında  bilgilendirilmesini ve doğru yönlendirilmesini amaçlıyor.


Hibya Haber Ajansı

Gençlere Yönelik “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” 12 ilde devam edecek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi