BELEDİYE TEMİZLİKTE SINIFTA KALDI

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı 20 Bin nüfuslu TOKİ Batıkent mahallesi ve Evren Sanayinde temizlik sıfır. Cadde ve sokaklar çöpten geçilmiyor.

1187 kez okundu.
BELEDİYE TEMİZLİKTE SINIFTA KALDI Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Belediyenin ana görevlerinden biri kentim temizlik hizmetlerini yerine getirmektir. Ama Belediye bu görevi laiki ile yapıyor mu?

Ancak Belediye kent temizlik hizmetlerini ve çöp toplama hizmetlerini  laikiyle yerine getirmeyerek TOKİ Batıkent Mahallesi  ile Evren Sanayi cadde ve sokakları çöpten geçilmez oldu.

Defalarca gündeme taşıdığımız Eyyübiye ilçesinin temizlik haberlerini  Belediye yetkililerinden tık çıkmadı.

Şimdi,  cadde ve sokakların temizliği neden yapılamıyor? Vatandaşların temizlik hakkı neden yerine getirilmiyor? Eyyübiye ilçesinin temizliği konusunda şimdiye kadar ne gibi işlem yapıldı? Belediye Başkanı ve diğer yetkililer açıklama yapsınlar ki kamuoyu haberdar olsun.

Belediyenin temizlik hizmetlerinin yanı sıra halk Belediye’den muhatap olacak kişi bulamıyor. Temizlikten sorumlu Belediye’nin Başkan Yardımcısı zamanını masa başında geçireceğine Eyyübiye ilçesinin sıkıntılarını yerinde görerek eksikliklerini gidermesi ve İlçe semtlerinde zamanını  geçirdiği zaman Belediye işlerliğinde her zaman bir bütünlük sağlanacağına inanıyoruz. Özellikle temizlik konusunda vatandaş  Belediye’de muhatap bulamadığını iddia ediyor.

Belediye’nin temizlik hizmetlerinin başında bu işten anlayan kişi bulunmaması ayrıca Belediye’nin bu hizmetlerinde eksiklikleri giderememesi çalışmaları  ise kamuoyu kaygıyla izlemektedir. Bu hizmetlerde liyakatlı kadroların olmaması iddiası da  kime , nasıl ve niçin yararlanmak istendiği soruları Şanlıurfa’nın en büyük  ilçesi olan Eyyübiyelilerin  kafasında şüphe yaratan soruların başında gelmektedir.

Belediye’nin temizlik işlerini yürütürken Belediye’nin bu işlerden sorumlu birimi neden ve niçin denetim görevini yapmadığı da yine kamuoyunun merak ettiği bir konu. Ayrıca bu birimin başında oturan görevli Eyyübiye ilçesini yeteri kadar tanıyıp tanımaması da yine kamuoyunu meşgul eden sorulardan biri olarak gündemini korumaktadır. Eyyübiye Belediye’den hizmet kapısı olduğu için hizmet beklemektedir. Halk yukarıda sorulan soruların yanıtını Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve sorumlu Başkan Yardımcılarından beklemektedir.

İnşallah Belediye Başkanı beklenen açıklamayı yapar.

 

Haber:Ömer Dodanlı

BELEDİYE TEMİZLİKTE SINIFTA KALDI
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum