İstanbul, uluslararası turnelerin rotasına dönüyor

Dünya müziğinin önde gelen isimleri, İBB’nin organizasyonu ‘34 Calling’ ile İstanbul’a geliyor. Uluslararası sanatçılar, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda İstanbullularla buluşuyor. 11 Haziran’dan Belçikalı bir müzik grubu Hooverphonic ile başlayacak seri, sezon boyunca farklı sanatçıların performanslarıyla devam edecek.

210 kez okundu.
İstanbul, uluslararası turnelerin rotasına dönüyor Advert

Dünya müziğinin önde gelen isimleri, İBB’nin organizasyonu ‘34 Calling’ ile İstanbul’a geliyor.  Uluslararası sanatçılar, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda İstanbullularla buluşuyor. 11 Haziran’dan Belçikalı bir müzik grubu Hooverphonic ile başlayacak seri, sezon boyunca farklı sanatçıların performanslarıyla devam edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KÜLTÜR AŞ, İstanbul’u uluslararası turnelerin rotasına dönüştüren konser serisi ‘34 Calling’i başlatıyor. Türkiye'nin en prestijli sanatçılarını ağırlayan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu kez uluslararası sanatçıların sahne alacağı 34 Calling’e ev sahipliği yapacak. Konser serisi Haziran 2022’de başlayacak. Sezon boyunca farklı sanatçıların performanslarıyla devam edecek.

Hooverphonic With Orchestra, 11 Haziran’da Harbiye’de

34 Calling’in ilk konseri Hooverphonic with Orchestra ile başlıyor. Kurulduğu 1995 yılından bu yana trip-hop’u saykedelik, pop ve çok sesli müzikle birleştiren Belçikalı grup Hooverphonic, orkestral performansıyla 11 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşuyor.

Hibya Haber Ajansı

İstanbul uluslararası turnelerin rotasına dönüyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü