Aşırı şık duruşlarıyla kalpleri çalan denim kombinler Zühre’de

Zühre yine “Farkını Hisset” mottosuyla ilkbahar ve yaz sezonu boyunca öne çıkan denim trendlerini koleksiyonuyla ortaya çıkardı. Her şeyde olduğu gibi giyim tarzında da sadelikten yana olanların sayısı azımsanamayacak kadar çok. İşte bu denim kombinler sadelik sevenlerin gönlünde taht kurmaya geliyor.

398 kez okundu.
Aşırı şık duruşlarıyla kalpleri çalan denim kombinler Zühre’de Advert

Zühre yine “Farkını Hisset” mottosuyla ilkbahar ve yaz sezonu boyunca öne çıkan denim trendlerini koleksiyonuyla ortaya çıkardı. Her şeyde olduğu gibi giyim tarzında da sadelikten yana olanların sayısı azımsanamayacak kadar çok. İşte bu denim kombinler sadelik sevenlerin gönlünde taht kurmaya geliyor! Denim kombinler, rahat tasarımıyla size hem konfor sunuyor hem istediğiniz tarzı yakalamanızı sağlıyor. Çevreye duyarlı hassas malzemeden üretilen kumaşı cildiniz adeta nazik bir dokunuşta bulunuyor. Sandalet veya spor ayakkabıyla kombinlediğiniz Zühre maksi eteklerle birlikte kullanacağınız renkli eşarplar ve küçük bir sırt çantası tarzınıza spor şık bir hava katabilir.

Gerçek gardırop kurtarıcılarınızın başrolü bir “Jean”!

Bir dakikalığına gardırobunuzu düşünün. Gerçek gardırop kurtarıcılarınız arasından “en iyi kombinim” diye adlandıracak olsaydınız, denim kombinlerinizin en önce aklınıza geleceğinden eminiz. İster kot pantolon, ister etek veya bir denim ceket ya da pardösü olsun, kot’lar 2022 yazı denim trendlerinin başında geliyor.

Son yılların moda giyim ürünlerinden biri hâline gelen maksi denim etekler, denim pantalonlar ve denim tunikleri geniş renk, kumaş ve tarz seçenekleriyle Zühre 2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda bulabileceksiniz. Maksi etekler bahar ve yaz aylarının enerjisiyle harika kombin parçaları olarak boy gösteriyor. Maksi etekler, doğru aksesuarlarla kombinlendiğinde davetlerden günlük kullanıma kadar pek çok yerde işinizi kolaylaştırabiliyor.

Her havada, her koşulda gündüz-gece, ev ya da ofis!

Konforundan ödün vermek istemeyen kadınların bir numaralı tercihi denim kumaşlar Zühre koleksiyonunda gömlek, ceket ve maksi etek olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça şık ve rahat görünüme sahip bu maksi etek her havada, her koşulda gündüz-gece, ev ya da ofis demeden her zaman yanınızda! Eteğinizi rahat bir tişört ve spor ayakkabıyla kombinleyerek yorucu bir okul gününü daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra renkli gömleklerinizle kombinleyerek gündüz, şık bir aksesuarlı gömlek ile de geceye uygun kombinlerle Zühre kadını olarak yaz modasına ayak uydurabilirsiniz.

Tüm alışverişlerinizi hızlı kargo, bayrama özel indirimler, Anneler Günü indirimleri gibi özel gün indirimleri avantajıyla Zühre.com.tr’den ve Zühre mağazalarından gerçekleştirebilirsiniz.

Aşırı şık duruşlarıyla kalpleri çalan denim kombinler Zühre’de
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum