Başkan Yavuz’dan Kadir Gecesi mesajı

Şanlıurfa Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Yavuz, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavuz, tüm İslam âleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti.

1992 kez okundu.
Başkan Yavuz’dan Kadir Gecesi mesajı Advert

Ramazan ayının 27. gecesi kutlanan Kadir Gecesi bu sene 27 Nisan Çarşamba günü idrak edilecek.

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü de taşıdıklarını dile getiren Başkan Yavuz, “Başta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasına ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan İsmail Yavuz mesajına şöyle devam etti: “Başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Ayrıca bu rahmet dolu gecenin ismini taşıyan bir kul olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu gecenin ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynan kötü oyunların artık son bulmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim.”

Başkan Yavuz’dan Kadir Gecesi mesajı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum